– Vi elsker camping

Nina Rørslett og Dagfinn Eikås er blant de som har jobbet mye med welovecamping.no. Foto: Lians.

En av Norges største forhandlere lanseres i dag sin egen nettbutikk med tilbehør og utstyr for bobil, caravan- og teltfolk. De kaller den ”We love camping”. Det er Lians Caravan & Fritid som står bak nettbutikken.

Selv synes daglig leder Hege Lian at navnet betegner bedriften på en god måte. Hun forteller at de 35 ansatte har lang erfaring og en unik glede og interesse for faget. Det skal kundene merke enten de er innom butikken på Andslimoen eller i nettbutikken.

– Nettbutikken skal gjøre det lett å bestille riktig del ved hjelp av bilder og beskrivelser som er lettfattelige og gode. Våre deleselgere Dagfinn, Philip og Leif har lang erfaring, og har lagt sjela si i å gjøre dette så enkelt som mulig for kunden.
– Nina og Hilde er eksperter på telt og rekvisita til camping, og har plukket ut mye nyttig og fristende. Vi ønsker at vår nettbutikk skal være relevant, ha riktige priser og ha kort leveringstid, skryter Hege Lian.

– Vi kommer til å legge inn nyheter og et større utvalg etter hvert, og vil gjøre butikken til et hyggelig og nyttig sted å handle. Vi har kunder fra hele landet, og dette vil gjøre det lettere for oss å betjene alle kunder på en god måte.

– Skal vi følge med i den nye digitaliserte verden, må vi følge med og tilpasse oss kundene. Vi må satse, endre oss og forbedre uten at det går på bekostning av det som er hovedfokuset, avslutter Hege Lian.

Lanseringen av nettbutikken er lagt til åpningsdagen for Lians pinsetreff på Andslimoen 1. til 4. juni. Det er hva Lian kaller et kose- og middagstreff med om lag 60 bobiler.

Del dette med andre:

  3 comments for “– Vi elsker camping

    • Nå er dette en artikkel og ikke en annonse, men om du leser bildeteksten så finner du nok fram 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *