Vesentlig forskjell på beste stand over og under 500 kvm

Caravanmessen har ved starten av messens siste åpningsdag kåret beste stand over og under 500 kvm. Den ene vinneren hadde mange bobiler og vogner å vise fram. Den andre formidlet kunnskap.

Adrias stand ble kåret til beste stand over 500 kvm på Caravanmessen. Foto: Knut Randem.

Det var Adria som vant prisen for beste stand over 500 kvm for en lys og luftig stand med flere oppmerksomhetspunkter. De øvrige nominerte i denne klassen var Solid import AS og Knaus Tabbert Group.

De tre nominerte med standstørrelse under 500 kvm var Scandicamp AS, Vikintelt AS og Stamsaas fritid AS.

Stamsaas Fritid fikk prisen for beste stand under 500 kvm med påfyll av popkorn, drikke og kunnskap gjennom foredrag. Foto: Knut Randem.

Det var Stamsaas som ble kåret til beste stand i denne klassen for en stand der kunnskap blir formidlet gjennom ulike foredrag – gjerne med eksterne foredragsholdere gjennom dagen. Her er det også satt av et avslapningsområdet – eller en lounge som det også kan kalles.

Tekst og foto: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:
Anbefalt innhold:
– Vi vil bli best for bobiler

Ambisjonene er høye når antallet bobilplasser i byen øker til nesten 100. Campingplassen like utenfor sentrum har utnyttet sin kapasitet Read more

Ingen nye avstandskrav på campingplasser i sommer

Nye avstandskrav mellom campingenhetene skulle opprinnelig innføres sommeren 2019. Bransjen ba om utsettelse til november 2019. Nå varsler departementet ytterligere Read more

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *