Verdens største bobilmesse for 63. gang

En ferieform eller et uttrykk for en livsstil preget av frihet, uavhengighet og nærhet til naturen som fascinerer stadig flere mennesker. Caravan salon er et viktig samlingspunkt.

Et glimt fra tidligere Caravan salon. Foto: Messe Düsseldorf/ ct.

Caravan salon åpner i år sine dører i Düsseldorf 31. august til 8. september. Bransjens viktigste produsenter presenterer campingvogner, bobiler og campingutstyrte varebiler for enhver smak.

I tillegg kan besøkende se fram til et stort utvalg av tilbehør, teknisk utstyr, taktelter, mobile hjem, camping- og campingutstyr, reisemål, campingplasser samt oppstillingsplasser for bobiler, lover arrangørene i en pressemelding.

– Til tross for utfordrende omstendigheter var det stor interesse fra utstillernes side, og vi kan, som i fjor, tilby et uslåelig utvalg av produkter og merker i 16 haller og på utendørsområdene, sier direktør Stefan Koschke i Caravan salon.

– Vi er veldig fornøyde med antall registreringer. Alle relevante internasjonale markedsledere er representert her, også mange nye utstillere. Industrien tilbyr et uovertrufent spekteret av kjøretøy, produkter, tilbehør og tjenester til caravaning-fellesskapet her i Düsseldorf. På Caravan salon kan opplevelsen leves i sin helhet – fra kjøretøyet til drømmereisemålet, sier Koschke.

I løpet av de ti messedagene blir det en rekke globale lanseringer og noen spesielt spektakulære bobiler og campingvogner. Spekteret spenner fra taktelt og familiekjøretøy til luksuriøse mobile hjem. Tilbudet av utstyr og teknisk tilbehør er også stort på messa.

Caravan salon ligger langt unna Norge, men det er likevel mange nordmenn som tar turen dit for å få med seg det brede utvalget. De største nyhetene, som er mest aktuelle for det norske markedet, trenger du ikke å dra så langt for å se. Caravan Xpo blir arrangert på Hellerudsletta i Akershus bare et par uker etter at Caravan salon har lukket sine dører.

Tekst: Redaksjonen

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *