Verdens første bybobil med hekk-garasje?

Er dette verdens første bybobil med hekk-garasje? Weinsberg mener selv at nye CaraTour 630 MEG Outlaw stiller i en særklasse. Vi kan heller ikke huske å ha sett noe tilsvarende før denne ble presentert på Caravan salon i Düsseldorf i forrige uke.

CaraTour 630 MEG Outlaw (fredløs) er bygget på Fiat. Foto: Knut Randem.

Kjør inn en ATV eller to motorsykler rett inn i hekken på nye Outlaw. Spenn dem fast og kjør. Når du skal sove klatrer du opp på hemsen.

Her kan du kjøre en ATV rett inn. Den hvite kassa øverst rommer hemsen. Foto: Knut Randem.

Foran ser den ut som bybobiler flest med en salong for fire personer. Kjøkkenbenken står også på den sedvanlige plassen i bybobiler. Det vil si delvis foran skyvedøra. Dusj og toalett er plassert bak to-seter sofaen. Så er det slutt på likheten med andre bybobiler.

Foran garasjen ser den ut som bybobiler flest. Foto: Weinsberg.

For hvor sover du? Over garasjen, er det korte svaret. Eller på hemsen, som vi også kan kalle det. En om lag halvmeter høy åpning over garasjen rommer en bred dobbeltseng i lengderetningen (197 x 175 cm ). Et bredt vindu og et takvindu skal sørge for at du får luft innerst på hemsen.

På hemsen er det god plass i bredde og lengde. Foto: Weinsberg.

Du bruker en stige for å klatre opp på hemsen. Veien opp og ned til sengs egner seg nok ikke for de «støleste» blant oss. Det er åpenbart at denne bybobilen er designet for unge sprudlende aktive mennesker med behov for å ta med seg stor kjøreredskap.

Garasjen er 215 x 150 x 144 cm. For å hindre uønsket lukt fra motorsykler er garasjen nesten hermetisk forseglet mot bodelen, hevder Weinsberg. Av fasiliteter ellers i Outlaw kan vi nevne kompressorkjøleskap og dieselvarmer.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

  9 comments for “Verdens første bybobil med hekk-garasje?

    • Jeg har en sprinter som er brukt til motocross til salgs 2014 mod.bygd av AB racecruiser telefon 90692777

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *