Ved sjøen i Motala

I Motala ligger City stellplats i et vakkert parkområde mellom jernbaneområdet og Vätterens bredder i Södra hamnen der innsjøen strekker seg inn mot Motala og Gøta kanals utløp.

Bobilparkeringen ligger i behagelig kort gangavstand til sentrum. Gangveien går langs vannet og vips er du på brua innerst i vika.
Bobilparkeringen er anlagt på gress. Det gir noen utfordringer på enkelte av plassene dersom det kommer nedbør. Det kan derfor lønne seg å ha værvarselet i mente før du kjører helt innerst på plassen.
Plassen har ca 20 plasser, alle med strøm, som aktiveres fra resespsjonen. Resepsjonen er for øvrig betjent store deler av dagen.
På de to sidene av servicebygget er det plass til hhv en og to rekker med bobiler. Plassene mot sjøen er selvfølgelig de mest attraktive, men det er ikke nevneverdig støy fra lokalgata og jernbaneanlegget bak om natta.
Det er kun to kombinerte toalett/dusjrom. Det gir lett kø i de populære dusjtidene.
Tømmestasjonen har alle muligheter for tømming og fylling av vann.
Pris per døgn for to personer er kr 180/kr 150 uten strøm.
Trådløs internettilgang er inkludert.
Plassen kan bli forhåndsbestilt til ulike arrangement, så det kan lønne seg å sjekke hjemmesiden.

Knut Randem

Del dette med andre:
Anbefalt innhold:
Göta kanal utvider med flere bobilplasser

Bobilplassene ved Göta kanal er populære og ofte fulle. Kanalselskapet melder nå at de har etablert en ny bobilplass ved Read more

Lysekil er Sveriges beste bobilkommune

I Husbilsklubbens årlige kåring av den beste bobilkommunen gikk i år Lysekil til topps. Blant de nominerte valgte klubbens 15 Read more

  1 kommentarer til “Ved sjøen i Motala

  1. 30. august 2012 at 20:42

    Hei. Har benytta denne bobilparkeringa mange ganger. Nydeleg plass og ikkje minst hyggelig og hjelpsom vert. Kort veg til sentrum, og fint utgangspunkt for tur på Gjøtakanalen.

  2. 29. oktober 2012 at 23:53

    Hei. VI storkoset oss med to storpudler på denne bobilplassen. Vi kan anbefale denne på det varmeste. Ingrid & Monica.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *