Ved brua til resten av Europa

Like sør for Øresundbrua ligger Skanør og Skanør havn med en godt plassert bobilparkering. I to rader er det plass til om lag 20 biler med strømtilkopling. Plassen er populær og det blir tidlig fullt i høysesongen.

Skanør er en liten by som etter hvert har blitt en sommerby på grunn av høye eiendomspriser. Butikkene er lokalisert i byen og havna med bobilparkeringen ligger noen hundre meter lenger ut. I havneområdet er det spisesteder, og underholdningen kan nok pågå en stund utover.

Det ligger en badestrand nesten inne i havna. Dessuten har man fra bobilparkeringen utsikt mot det langstrakte revet hvor det er kilometerlange strender. Går du et stykke utover kan du også droppe siste rest av klær.

Får du ikke plass på bobilparkeringen, kan du alltids overnatte på parkeringsplassen et par hundre meter før bobilparkeringen. Der bør du imidlertid ikke bli for lenge om morgenen da dette er parkeringsplassen for alle som skal ut på strendene på revet.
Vi måtte ta til takke med parkeringsplassen og har derfor ikke flere detaljer om plassen.

Knut Randem

Del dette med andre:

  2 comments for “Ved brua til resten av Europa

  1. har lyst å prøve dette stedet til sommeren. er det andre steder i nærheten feks. i Ystad som kan anbefales. er lite kjent. kommer kjørende fra moss.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *