Vårtilbud og hytteromantikk i bobil

Hytteromantikk og gode vårtilbud på Europas største ferie- og fritidsmesse, CMT i Stuttgart. Dette er også den nest største bobilmessa i Europa. Eura viser både en økonomisk fordelaktig liner og en mer romantisk utgave av bobildesign.

Du får helt klart vårfornemmelser med dette interiøret. Foto: Knut Randem.

Du får helt klart vårfornemmelser med dette interiøret. Foto: Knut Randem.

Det mest aktuelle for Norge fra Eura er deres vårtilbud på Integra Line 720 QB. Dette er en bil med en lengde på 7,41 meter og en vekt på 3040 kg i kjørbarstand. Den kan registreres for 3500 eller 4250 kg.
Modellen er ikke ny nå, men Eura har frisket opp interiøret med nye vårfarger, nytt eller ekstra tilbehør og prisen skal etter det det blir sagt være hyggelig i forhold til hva du får med på kjøpet i denne modellen.

Kjøkkenet har fått nytt design med en flytende overgang til sittegruppe. Du kan velge mellom to nye design som Eura betegner som eksklusive. Den har også fått ortopediske velværemadrasser, nytt kjøleskap og nye belysningsdetaljer. I tillegg gir Eura gode tilbud på tilleggsutstyr i det de kaller en ”Spring Edition” (vårutgave).

Savner du smårutete vinduer i bobilen? Foto: Knut Randem.

Savner du smårutete vinduer i bobilen? Foto: Knut Randem.

Smårutete vinduer
Savner du hyttefølelsen når du er i bobilen. Tømmervegger og smårutete vinduer er ikke noe du ser i bobiler, Heller ikke peis, men i Eura Integra Line 670 QB og EB får du nesten alt dette.
Peisen er ikke ekte, men den knitrer og gir peisfølelsen – minus varme. Interiøret er gjennomført i bonderomantisk stil med ”trepanel” i taket og varme trefarger i møblene. Tekstilene er gjennomført i samme stil og på skapdørene er det også en skinndekor. Flere av vinduene er gjort smårutete med løse rammer på innsiden.
Også utvendig preges denne bobilen av bonderomantikk, men her er det kun snakk om dekorfolie, om enn ganske naturtro.

Denne bobilen er holdt i sveitsisk chalet-stil, men om du vil ha litt bonderomantikk om bord, så hvorfor ikke..?

Videoen under er fra Euras Chalet Style i linerformat.

.

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *