Vårslipp i Orrehallen

Vårmesse i Orrehallen for åttende gang. Foto: Utsnitt av arrangørplakat.

Vårmesse i Orrehallen for åttende gang. Foto: Utsnitt av arrangørplakat.

Om et par uker er det duket for vårslipp av bobiler og utstyr i Orrehallen på Jæren. Lokale forhandlere har for åttende gang slått seg sammen som messearrangører.

Like sikkert som påsken kommer også bobilmessa i Orrehallen. Det har gjennom åtte år blitt en tradisjon at flere av de lokale bobilforhandlerne slår seg sammen om arrangementet i Orrehallen. I år avvikles messa i dagene 11. til 13. mars. Orrehallen ligger i Orre om lag fire mil sør for Stavanger.

I følge pressemeldingen fra arrangørene loves det å vise ”flere dusin nye bobiler” fra de største lokale aktørene i området. De representerer merker som Benimar, Dethleffs, Eura mobil, Bürstner, Morelo, Laika, LMC, Sunlight, Globecar, Rapido og Itineo. Det loves bobiler i alle varianter, fra de kompakte under seks meter til de store og luksuriøse modellene. Også utstyrsleverandører og finansieringsmuligheter blir å finne på messa.

Norsk CaravanBransjeforbund, Norsk Bobilforening og Norsk Bobil- og Caravanclub stiller også på messa.

Da denne messa ble arrangert i fjor, kom det i følge arrangørene 3000 besøkende. Det er bobilparkering på messeområdet med mulighet for overnatting og det er gratis adgang til messa. Messa åpner fredag 11. mars kl 16.

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *