Vår og messe hos forhandlere

Nå kribler det i bobilister flest og det er duket for årets vårlige høysesong for mindre, lokale bobilmesser. Flere forhandlere har allerede startet og flere bobilforhandlere arrangerer sine lokale messer i ukene framover. Til helgen er det duket for en av de større. Den samarbeider tre forhandlere om.

Bobilmessen i Orrehallen, fire mil sør for Stavanger, er et årlig fenomen de siste syv årene og arrangeres av de tre bobilforhandlerne Abobil.no, Reime & Lode og M. C. Lea. De skal vise 35 bobiler i alle størrelser fra Sunlight, LMC, Eura, Laika, Rapido, Dethleffs, Morelo, Itineo, Benimar og Karmann.

Utstillerne frister med at både Fiat og Ford nå har nye modeller og at dette gir nye muligheter for moderne, sikrere og bekvemme løsninger. Det loves også flere norgespremierer på messen. Dette skal være bobiler som nylig har blitt vist fram i Tyskland.

Flere utstyrsleverandører og de to aktuelle foreningene for bobileiere deltar også med egne stands.

I tilknytting til messen er det lagt opp en egen messecamp utenfor hallen hvor du kan overnatte gratis i din egen bobil. Der er det ingen strøm, men om du flytter deg om lag en mil vil du få både gratis plass, gratis strøm på en del av plassene og tømmemuligheter. Se her.

Bobilmessa i Orrehallen åpner fredag 20. mars kl 16 og stenger til samme tid to dager senere. Det blir salg av mat og drikke i hallen og søndag er det som vanlig komlemiddag.

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *