Skal utvikle ny bobil- og caravankjede i Norden

Sørlandets Caravansenter AS ble etablert i 1984. Med eksterne investorer inn på eiersiden utvides virksomheten i Norge og Norden. Foto: fra hjemmeside.

Sørlandets Caravansenter AS og Bobilnord-selskapene forbereder seg gjennom sitt holdingselskap på å bygge opp en nordisk kjede innen bobil- og caravanmarkedet. Nå er konsernsjefen ansatt.

Bengt Heggertveit (55) er ansatt som administrerende direktør og konsernsjef i Caravansenter Holding-gruppen. Han kommer fra stillingen som daglig leder i Kroken Caravan Detalj AS, og har lang erfaring fra ledelse og kjededrift i flere bransjer.

Bengt Heggertveit er ny administrerende direktør og konsernsjef i Caravansenter Holding-gruppen. Foto: pressemelding.

Bengt Heggertveit er ansatt for å lede arbeidet med å utvikle en kjede på bobil- og caravanmarkedet i Norden – primært i Norge og deretter i Sverige.

Kjeden består i dag av i alt seks avdelinger, tre i Nord-Norge (Fauske, Bjerkvik og Nordkjosbotn) og tre i Sør-Norge (Ålgård, Grimstad og Jessheim). Gruppen planlegger en betydelig vekst de nærmeste 2-3 årene.

– Det blir spennende å bygge opp Nordens første virkelige kjede innen bobil- og caravanmarkedet. Som den første i bransjen vil vi kunne tilby landsdekkende service- og garantihåndtering, noe som vil passe godt for våre mange reisende kunder, sier Bengt Heggertveit i en kommentar.

Caravansenter Holding AS, som eier Sørlandets Caravansenter AS og Bobilnord-selskapene, er morselskap i denne nye satsingen på bobil- og caravanmarkedet, og eies med 2/3 av Adolfsen Group og 1/3 av tidligere eiere av Sørlandets Caravansenter AS.

Del dette med andre:

  5 comments for “Skal utvikle ny bobil- og caravankjede i Norden

  1. En fullstendig uinteressant utvikling, som det lyser penger og utrolig dårlig service av.

  2. Jeg ønsker dere success fra dag 1, dette er et løft i bobilbransjen og jeg er trygg på at dere vil ivareta hver enkelyt kunde på beste måte, aklkurat som Sørlandets Caravansenter er kjent for .
    Hilsen eier av Globetrotter XLi 2016 modell levert etter beste service i Grimstad!

    Jens Petter Kleven

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *