Utvidet bobilplass sikret i minst 10 år

Den svært populære bobilplassen i Flekkefjord har et delt eierskap. Dessuten foreligger byggeplaner for deler av området. Nå er det likevel inngått avtale med grunneierne.

Det er på området nederst kommunen nå kan utvide bobilplassen. Foto: Alan Billyeald.

Flekkefjord kommune er en bobilvennlig kommune og har vært opptatt av å få til en løsning. En utvidelse av plassen har også stått på ønskelista. Nå har de endelig fått på plass en avtale som sikrer videre drift og en utvidelse av bobilplassen.

Bobilverden.no har omtalt prosessen flere ganger og senest i september kunne vi vise kommunens planer for plassen.

Plassen eies delvis av Bane Nor og delvis av Flekkefjord Slipp og Eiendom. Det er også på sistnevntes eiendom utvidelsen vil skje.

Usikkerheten om ny avtale har vært Flekkefjord Slipp og Eiendoms byggeplaner. Bobilverden.no har underveis i prosessen erfart at dette er byggeplaner som kan ligge en del år fram i tid.

Det er avisa Agder som kan fortelle at Formannskapet i Flekkefjord i går ble orientert om at avtalene når er i havn.

– Avtalen har varighet på 10 år og forlenges automatisk med ett år om gangen. Vi kan si opp med 12 måneders varsel. Dersom planen om å bygge ut til næring og bolig blir realisert, så har Flekkefjord Slipp Eiendom rett til å si opp med tre måneders varsel etter at rammetillatelse er gitt. Det er også en forutsetning at det faktisk blir utbygging, opplyste rådmannen i følge avisa Agder.

Dette betyr kort og godt at bobilplassen er sikret i overskuelig framtid. Den vil også bli utviklet og utvidet til 60 plasser med den nye sikkerhetsavstanden på fire meter.

Rådmannen sier til avisa Agder at det foreslås i budsjettet å gjøre plassen klar til sesongstart i 2023.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Les også: Slik blir Flekkefjords bobilcamp

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *