Utvider tilbudet i Rogaland

Forhandleren er på handlerunde og utvider med flere merker. Siste tilskudd er Niesmann + Bischoff i linerklassen.

Niesmann + Bischoff lanserer denne uka sine 2025-modeller. Foto: Produsenten.

Det er ikke en uke siden Tor Alvern og Abobil kunngjorde at de blir importør av Mobilvetta sammen med Bergen Marine. Like før helgen var Tor Alvern hos Niesmann + Bischoff og signert en forhandleravtale fra modellåret 2025.

– Niesman + Bischoff er kjent for sine unike bobiler som kombinerer høy kvalitet med smarte, luksuriøse og innovative løsninger. Ved å kunne tilby bobiler i øvre luksusklasse, vil dette komplimentere sortimentet vi har til våre kunder i dag, sier Alvern.

– Alle variantene; iSmove, Arto og Flair, er allerede i bestilling. Det skal ikke stå på utvalget hos oss. Vi håper å ha flere varianter på lager rundt årsskiftet.

– Det vil alltid være en vurdering av fabrikk, arbeidsforhold og menneskene som blir lagt til grunn for merkene vi importere, men også en tillitserklæring fra Niesmann + Bischoff at de ønsker et samarbeid med oss. Med flere års erfaring fra bransjen opplever vi at kunnskap er en trygghet i alle ledd og særlig hos sluttkunden. Etter besøkene på fabrikken hos Niesmann + Bischoff ble vi svært imponerte over deres profesjonalitet og kvalitet i arbeidet.

Abobil blir ny forhandler for Niesmann + Bischoff fra kommende modellår. Foto: Produsenten.

Fra før importerer Abobil merkene Autostar, Benimar, Malibu, Innova samt Mobilvetta fra kommende modellår.

Bobilverden.no kommer tilbake til Niesmann + Bischoffs 2025-modeller på et senere tidspunkt.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *