Utvider fra Ålesund til Molde

Med tilkobling til strøm og kontor i en av bobilene har Caracanservice etablert denne avdelingen i Molde. Foto: Caravanservice.

Med tilkobling til strøm og kontor i en av bobilene har Caravanservice etablert denne avdelingen i Molde. Foto: Caravanservice.

Caravanservice AS har drevet salg av bobiler og campingvogner med hovedkontor i Ålesund i nærmere 30 år. De selger Dethleffs, Sunlight, Hobby og Globecar. Nå henvender de seg også til moldenserne, men har etablert en avdeling på litt utradisjonelt vis.

I midten av januar dukket det opp fem bobiler, pent parkert ved rundkjøringen ved E39 og riksvei 64 i Molde. Det er det nye satellitt-utsalget til Caravanservice.
– Romsdalingene har nok følt seg litt neglisjert av bransjen ettersom det ikke har vært noen større bobilforhandler i Molde, sier selger Anders Ellefsen.
– Det ser litt enkelt ut?
– Dette er en ren utendørsutstilling. Det gjør kostnadene mindre. Vi har leid plassen for et år slik at vi kan se hvordan kundene tar i mot dette tilbudet.
Og i følge Ellefsen har kundene vært begeistret. Til tross for at utsalget i Molde bare er betjent tirsdager og torsdager fra kl 10 til 16, har de hatt 15 – 20 besøkende hver åpningsdag. De kan forlenge åpningstiden etter avtale.
– Vi får også rapporter fra de vi deler tomta med om at det er besøkende der alle dager og om kvelden.

I Molde stiller de kun ut nye bobiler og en av bobilene fungerer også som kontor. De har prøveskilt på stedet slik at de som ønsker det kan få en prøvetur.
Det er ikke signert kontrakter i Molde de to første åpningsukene, men to bobiler er reservert over helgen.

Ellefsen forteller at Caravanservice har hatt en pangstart på bruktbobilsalget i 2014. Det kommer etter et 2013, som skal ha vært bedre enn det gode året 2012 da selskapet omsatte for 38 millioner kroner.
I 2013 solgte Caravanservice AS (i Ålesund) om lag 150 bobiler hvorav en tredjedel var nye.

Del dette med andre:

  1 comment for “Utvider fra Ålesund til Molde

  1. Ser gjerne at dere etablerer dere i Kristiansund, som dere sikkert har fått med dere så er Kristiansund bil og caravan opphørt, så lokalene står der ubrukt, vi trenger virkelig en forhandler her i byen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *