Utvider forhandlerapparatet

Arve Opsahl Import utvider forhandlerapparatet for Challenger, Eura Mobil og Karmann Mobil.

Løviknes caravan blir forhandler av Challenger, Eura Mobil og Karmann Mobil. Foto: Løviknes.

I Møre og Romsdal på Vestnes skal Løviksnes Caravan nå selge Challenger, Eura Mobil og Karmann Mobil. Løviknes har fra før bobilmerkene Pilote, Frankia, Mobilvetta og McLouis.

Dette er en stor nyhet både for oss som forhandler, men også for verkstedet vårt, sier daglig leder Jan Henning Løviknes.

– Vi gleder oss til å presentere disse flotte nyhetene under årets messedager hos oss på Vestnes 5.-8. oktober, sier han.

Løviknes Caravan er ikke ukjent med Challenger, som de forhandlet fram til 2017. Deres verksted, som også er autorisert Fiat-verksted, kjenner godt til de nye merkene.

Arve Opsahl Import har nylig blitt norsk agent for Karmann Mobil.

Ny Challenger-forhandler i Skien
Grenland bobilsenter i Skien i Vestfold og Telemark har også fått forhandleravtale for Challenger, bekrefter Stian Ringstad i Arve Opsahl AS. Sammen med Frankia og Malibu vil de nå ha bobiler i tre segmenter.

Daglig leder Jan Erik Brekken i Grenland bobilsenter sier det blir spennende å få inn Challenger og fint å få inn en bobil i en litt annen prisklasse enn det de har fra før.

Grenland bobilsenter har stort verksted for både bobil og større kjøretøy og utfører service og reparasjoner av bil og karosseri. Bedriften leier også ut bobiler og har eget bobilhotell.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *