Utradisjonell løsning fra Pilote

Med god plass til kjøkken, toalett og garderobe bak i bobilen er Pilote P696D Essentiel et annerledes konsept for to på tur.

Pilote P696D skiller seg ut på innsiden. Foto: Knut Randem.

Denne modellen har en utradisjonell innredning. De to hovedsoveplassene senkes ned over salongen. Senkesenga på 160×200 cm rommer plass til to og det er fortsatt mulig å gå ut og inn av bobilen mens senga er nede.

Salongen har delt bord og god spiseplass til seks personer. Senkesengen er over salongen. Foto: Knut Randem.

Salongen har to sofaer mot hverandre. En tre-seter og en to-seter. Begge kan gjøres om til stoler i kjøreretningen dersom den registreres for fire. Bordet er av den sammenbrettbare typen som gjør det enkelt å gå forbi i salongen.

Her er hele løsningen fanget opp bakover. Foto: Pilote.

Det er mulighet for to soveplasser i salongen, men vi vil tro at dette først og fremst er en bobil for to som legger seg samtidig. De kan imidlertid gjerne ha middagsgjester. Seks personer kan helt greit spise rundt det rommelige bordet.

Senkesenga er hovedsenga i denne modellen. Foto: Pilote.

Vask og toalett skjules bak en skyvevegg. Det gjelder også dusjen som befinner seg bak fotografen. Bak veggen til høyre er det et stort garderobeskap over garasjen. Foto: Knut Randem.

Her er den ene sofaen bygd om til en regulær sittestol i kjøreretning. Foto: Knut Randem.

Bak kjøkkenet er det en skyvedør på tvers som deler av slik at toalett, vask og dusj er avsperret som et eget rom. Skyvedøren går i en bue slik at det blir god plass til toalett og vask på den ene siden og dusj på den andre.

Bak baderommet er det et stort garderobeskap på tvers over nesten hele garasjen. På bilens venstre side er garasjedøren i full høyde slik at du kan velge mellom å ha for eksempel ski stående eller å sette inn en hylle for bedre stableplass. Om lag to tredjedeler av garasjen har en mer normal høyde der den fyller plassen under det store garderobeskapet.

Kjøkkenet har en svak L-form med tre kokebluss på rekke. Noe som gir bedre benkeplass.

Pilote P696D Essentiel er 699 cm lang, 230 cm bred og det er 187 cm ståhøyde inne. Dette er en bobil i vektklassen inntil 3500 kg bygd på nye Fiat 2020 og utstyrt med Truma varmer. På det nåværende tidspunktet foreligger ikke opplysninger om egenvekt og lasteevne. Modellen leveres med 120w solcellepanel og 100Ah bodelsbatteri, DAB-radio og ryggekamera.

Kjøkken med tre bluss på rad gir bedre benkeplass. Det er også god gulvplass på kjøkkenet. Til venstre er skyveveggen til badet trukket for. Foto: Knut Randem.

Pilotes nye bakside. Garasjedøren på venstre side går til full høyde og gir plass til stående ski. Foto: Knut Randem.

Tekst og foto: Knut Randem for Bobilverden.no og BoCM

Bobilverden.no samarbeider med Bobil- og CaravanMagasinet om å dekke presentasjonen av nye modeller hos en rekke produsenter. Dette samarbeidet gjør at vi kan dekke flere nyheter enn vi ellers ville hatt mulighet til.
Del dette med andre:

  2 comments for “Utradisjonell løsning fra Pilote

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *