Uregelmessigheter i Hymer-gruppen

Undersøkelser har vist uregelmessigheter. Flere ledere er suspendert inntil Hymers nord-amerikanske selskap er nærmere gransket av eksterne revisorer.

EHG ser alvorlig på uregelmessighetene i sitt nordamerikanske selskap. Foto: Hymer_GmbH og CoKG.

Erwin Hymer Group (EHG) forteller om uregelmessigheter i EHG NA, konsernets nordamerikanske datterselskap. Dette kommer fram i en pressemelding mandag ettermiddag.

Flere ledere i EHG NA skal være suspendert i påvente av resultatet av undersøkelsene. Ledere fra EHG vil delta i driften av EHG NA og bidra i forbindelse med undersøkelsene.

Det er blant annet eksterne revisorer som skal granske EHG NA og det som i følge pressemeldingen dreier seg om uregelmessigheter i selskapets rapportering. Dette kan neppe bety annet enn at EHG mener at ledelsen i EHG NA har sminket resultatene for å framstå bedre enn de er.

Gjennomfører oppkjøp
Bobilverden.no har tidligere meldt om oppkjøpet amerikanske Thor Industries har gjort av EHG. Thor Industries skal ha fått alle formelle myndighetsgodkjenninger for å gjennomføre oppkjøpet av Hymer-konsernet. Oppkjøpet skal gjennomføres innen 30. april, heter det i pressemeldingen.

På grunn av undersøkelsene av EHG NA blir de pågående forhandlingene mellom EHGs aksjonærer og Thor Industries påvirket. I forhandlingene blir EHGs nordamerikanske aktiviteter ekskludert mens undersøkelsene pågår.

EHG ønsker ikke å kommentere detaljene i saken mens undersøkelsene pågår.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Les også: Hymer blir amerikansk

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *