Kategori: Uncategorized

Frukt og bær på bobilgrillen

For varm og svett til å lage mat? Ingenting som frister? Med disse enkle oppskriftene unngår du mye kjøkkentid, samtidig som du kan nyte en kombinasjon av det beste sommeren har å by på – nemlig frukt, bær og smaken av grill!

Latskap kan koste deg førerkortet!

– Bilføreren har ansvar for å ha tilstrekkelig sikt til alle sider, og må fjerne snø, is eller dugg før kjøringen starter. Slurv med dette kan i verste fall bety anmeldelse og tap av førerkortet for minst tre måneder, sier politiinspektør Roar Skjelbred Larsen i Utrykningspolitiet.

50.000 sider og 10.000 tilhengere, men hvem?

Bobilverden har hatt vind i seilene gjennom sommeren og utover høsten. Trenden fra vinter og vår har fortsatt. Nå har nettavisa 50.000 månedlige sidevisninger på www.bobilverden.no. Da nettavisa fylte et år 1. september fikk den også sin tilhenger nr 10.000 på Facebook. Men hvem er dette?

Fra Sandefjord til Lofoten, del 4

I Svolvær var Yngvar Halvorsen og Merete Furustad innom Lofoten Krigsminnemuseum, et flott sted med mye relevant informasjon om krigen i nord. Her er det samlet et utall av gjenstander som de har satt inn i en sammenheng som gir de besøkende en opplevelse. Del 4 av reisebrevet…

Knaus jubilerer med to modeller

Knaus feirer 25 års jubileum i 2013 og har ny framgang. I den forbindelse har de lansert to jubileumsutgaver av henholdsvis 650 LF og Van I 600 ME-AMC. Hege Lian, daglig leder i Lian´s caravan & fritid i Bardufoss er er på CMT i Stuttgart for å se på årets nyheter. CMT er et ”mellomslippsted”…