TV2 gjentar bobilsuksess

TV 2 gjenntar bobilsuksessen fra fjorårets ski-VM under skiskytter-VM i Holmenkollen.

TV 2 gjentar bobilsuksessen fra fjorårets ski-VM under skiskytter-VM i Holmenkollen.

Christian Paasche og co slår leir ved Holmenkollen under VM i skiskyting i mars, og sender 24 timers galskap fra «Camp Kollen» på tv2.no. Bobilister flest må holde seg lengre unna Holmenkollen. Bogstad camping er nærmeste plass for vanlige bobilturister. Det skal etter det Bobilverden erfarer gå buss fra campingplassen og opp til Holmenkollen. Den spreke kan like gjerne gå.

Under VM i skiskyting i Holmenkollen fra 3. til 10. mars flytter fem menn fra TV 2 inn en bobil i Holmenkollen. Der skal «Camp Kollen» slå leir.
De vil være på lufta hele døgnet på tv2.no, og hver kveld sendes det et høydepunkt-program på TV 2 og TV 2 Sportskanalen. Her får seerne servert dagens høydepunkter og galskap fra bobilen med Harald Bredeli, Ole Kristian Stoltenberg, Odd-Bjørn Hjelmeset, Christian Paasche og produsent Erik Libæk.

– Mitt forhold til skiskyting er som et langt ekteskap og når det er VM på hjemmebane, så er jeg nærmest nyforelsket. Jeg gleder meg til å gjøre som min store helt Ole Einar Bjørndalen, nemlig å endelig prøve ut et liv i bobil. Og jeg ser på meg selv som så passe skrudd i hue at jeg tror jeg har mye å bidra med på Camp Kollen, sier en lattermild Ole Kristian Stoltenberg.

Camp Kollen skal være tett på folkefesten i Holmenkollen. Bobil-døren skal alltid være åpen. På tv2.no skal man føle at man nærmest er tilstede på VM i skiskyting. På kveldstid skal gutta i Camp Kollen med Odd-Bjørn Hjelmeset også ha et øye til hva som skjer med langrennsløperne under touren i Canada.
– Camp Falun under ski-VM i fjor er det villeste prosjektet jeg har vært med på i TV 2, Camp Kollen ligger også an til å komme høyt oppe på galskap-listen. Jeg gleder meg stort til å få bobil-adresse «Holmenkollen» i ti dager i mars, sier kommentator i TV 2, Christian Paasche.

Produsenten er sikker på det blir liv i leiren i Camp Kollen.
– Direktesendinger er alltid spennende, særlig med en gjeng «løse kanoner på dekk» og spesielt når sendingen er non stop i ti dager. En bobil er som kjent ikke bygget for TV-produksjon, men der det er hjerterom er det også husrom, sier produsent for Camp Kollen, Erik Libæk.

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *