TV 2 sender døgnet rundt fra ski-VM – i bobil

Foto: Espen Solli/TV 2.

Foto: Espen Solli/TV 2.

TV 2 Sportens Christian Paasche inntar VM-byen Falun i bobil. Herfra skal seerne gjennom hele ski-VM bli oppdatert på det vesentlige – og det mindre vesentlige – som skjer i og rundt mesterskapet.

TV 2s VM-satsing har fått navnet Camp Falun, og sentralt her står en bobil inspirert av skilandslagets smørebuss. Bobilen er dekorert med bilder av TV 2-reporter Christian Paasche og kanalens langrennseksperter Fredrik Aukland og Odd-Bjørn Hjelmeset.

– Dette er noe ingen har gjort før! På TV2.no skal vi sørge for 24-timers dekning av ski-VM. Vi skal selvfølgelig sove litt på natta, men man skal kunne klikke seg inn på TV2.no og se hva som foregår i bobilen hele døgnet gjennom mesterskapet. Her skal seerne få være med på alt og sitte igjen med en følelse av at man har vært i Falun, forteller Paasche.

Bobilen blir plassert på én av de to avenyene som leder inn mot Lugnet skistadion, og på motsatt side av grusveien ligger teltleiren, som i all hovedsak vil bestå av nordmenn. Camp Falun har dermed plassert seg midt i smørøyet for begivenhetene i VM-byen. (saken fortsetter under bildet…)

TV 2 Sporten, med Christian Paasche i spissen, inntar VM-byen Falun i bobil. Herfra skal seerne gjennom hele ski-VM bli oppdatert på det vesentlige - og det mindre vesentlige - som skjer i og rundt mesterskapet.

TV 2 Sporten, med Christian Paasche i spissen, inntar VM-byen Falun i bobil. Herfra skal seerne gjennom hele ski-VM bli oppdatert på det vesentlige – og det mindre vesentlige – som skjer i og rundt mesterskapet. Foto: Espen Solli/TV 2.

– Vi skal sørge for en herlig miks mellom faglig stoff og den store folkefesten som et ski-VM er. Og her vil også titusener av nordmenn være til stede, så vi vil bringe folkefesten hjem til alle dem som ikke får vært til stede, sier Paasche.

I sendingene vil det bli skirelaterte gjester, helt irrelevante gjester og det skal grilles mye – så her blir det en god blanding av sportslig fokus og ellevill galskap fra de svenske skoger.

– Vi har også både gitar og keyboard om noen skulle ha lyst til å spille litt – samt en egen hoppbakke, som seg hør og bør. Og så vil vi selvfølgelig kjøre tungt på med rivaliseringen mellom Norge og Sverige, hvor vi håper på god drahjelp fra Petter Northug, sier Paasche med et glis.

– I Camp Falun vil i grunnen alt være mulig, og vi vil ha mye interaktivitet med seerne, slik at de føler at de får en «aksje» i sendingene våre, forteller han.

Emneknaggen for Camp Falun i sosiale medier vil være #2falun.

I tillegg til den døgnkontinuerlige sendingen på TV 2s nettsider, vil det bli innslag fra Camp Falun også på TV 2s ordinære tv-kanaler, blant annet på TV 2 Nyhetskanalen og TV 2 Sportskanalen gjennom dagen, samt høydepunkt-sendinger på kveldstid både på TV 2 Sportskanalen og TV 2.

Ski-VM starter 18. februar, men allerede 16. februar ruller Camp Falun i gang. Da kan du følge TV 2-gjengens kjøretur fra Oslo til Falun i en minutt for minutt-sending på TV2.no.

– De som følger med oss da vil få et innblikk i alt som er av attraksjoner på veien, de får bli med på live lunsj i Kopparberg, det blir konkurranser og det er meget stor sannsynlighet for allsang over grensen, sier Christian Paasche.

Pressemelding

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *