TV 2 med godfot for bobil

Sporten i TV 2 har fått godfot for bobil. Nå skal Davy Wathne på fotballturne i bobil. Foto: TV 2.

Sporten i TV 2 har fått godfot for bobil. Nå skal Davy Wathne på fotballturne i bobil. Foto: TV 2.

Ikke før har TV2 Sporten kommet hjem fra VM i Falun hvor de hadde studio i en bobil, så overtar Davy Wathne. Med sin egen bobil og produksjonsteam skal Davy Wathne reise på kryss og tvers i hele fotball-Norge gjennom sesongen og være synlig i samtlige TV 2-flater.

Denne fotballsesongen skal TV 2 Sporten være tettere på klubbene, spillerne, fansen og grasrotbevegelsen enn noensinne. Da velger de å benytte en bobil.
– Fotball er så mye mer en det som skjer rundt toppklubbene i Tippeligaen. Følelsene og lidenskapen er den samme uansett på hvilket nivå det spilles. For meg er det like gøy å følge en skolefinale som det er å følge de største oppgjørene i Europa. Det gleder et fotballhjerte å få være med på denne unike satsingen, sier Davy Wathne.
Han skal oppsøke alle nivåene av fotballen.
– Vi skal speile mer av dybden og bredden i norsk fotball. Vi har store ambisjoner og skal ha blikk mot alle nivåene, forteller Davy.
– Davy på landeveien er en kjærlighetserklæring til folkebevegelsen norsk fotball, sier sportsredaktør Vegard Jansen Hagen.
– Reisen gir oss en trippelgevinst: Økt tilstedeværelse ute på Tippeliga-kampene våre, større nærhet til grasrota i norsk fotball og enda sterkere direkte engasjement blant publikum. Der Davy kommer, enten det er Lerkendal, Lystlunden eller Løten stadion, skal det bli et sabla liv.

Ved å sende TV 2 Sporten sin fremste profil på norsk fotball ut på turné i en bobil ønsker kanalen å løfte fram de gode historiene.
– Glem overbetalte venstrebacker i Tippeligaen eller årsmøtet i Sportsklubben Brann. Det er det er den unike lidenskapen, frivilligheten og engasjementet i alle aldersgrupper på alle nivåer over hele landet som er hjertet i norsk fotball. Det er historiene vi skal fortelle seerne i år, sier TV 2s sportsredaktør.
– TV 2 vil la seerne og brukerne bestemme Davys neste destinasjon og arrangement. Beste forslag vinner. Davy kan komme til deg, forteller sportsredaktør Vegard Jansen Hagen. Da er bobil godt egnet for raske kursendringer.

Del dette med andre:

  1 comment for “TV 2 med godfot for bobil

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *