Truma med ny app for nivåkontroll for gassflasker

For to år siden lanserte Truma en nivåkontroll for gassflasker. Den benytter ultralyd for å måle gjenværende gassmengde i stål- og aluminiumsflasker. Det var bare en hake. De som ikke hadde iNet installert måtte også kjøpe det for å kunne bruke Truma Levelcontrol. Nå slipper de det.

Jutta Bringazi i Truma håper nok å selge flere Levelcontrol når iNet blir unødvendig. Foto: Knut Randem.

Jutta Bringazi i Truma forteller til Bobilverden.no at de har fått mange henvendelser om det som mange oppfatter som en unødvendig utgift. Det har de nå tatt innover seg og har utviklet en app til din smarttelefon som kommuniserer direkte med Truma Levelcontrol og gjør Truma iNet unødvendig. App-en er gratis og allerede tilgjengelig der du vanligvis henter app-ene dine.

Den nye app-en har de fleste av de funksjonene den første løsningen har, men med unntak av sms-varsling. Varslene fungerer når du er innen rekkevidde med blåtann.

Du setter opp og får varsler fra Truma Levelcontrol med denne app-en. Foto: Knut Randem.

Du velger type gassflaske og kan deretter lese av på telefonen hvor mye gass du har igjen. Praktisk for å slippe de nattlige flaskebyttene. Måleenheten Truma Levelcontrol fester seg magnetisk til stålflasker. Har du aluminiumsflasker må du ha et festekit ettersom aluminium ikke er magnetisk. Levelcontrol kan ikke måle gassnivået i kompositflasker.

Har du, og bruker iNet er det egentlig ingen grunn å bytte til den nye app-en, men Bringazi regner med at mange vil sette pris på den nye muligheten når de slipper å kjøpe iNet i tillegg til Levelcontrol. Alene vil Levelcontrol kunne konkurrere med andre produkter i markedet.

Undres du på hvilken app du skal finne, så er et godt tips å søke etter Truma Levelcontrol i app-butikken.

Tekst og foto: Knut Randem, Bobilverden.no

Les også: Få SMS når gassen tar slutt

Del dette med andre:

  4 comments for “Truma med ny app for nivåkontroll for gassflasker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *