Tredje designpris på rad til Hymer

For tredje året på rad hylles Hymer av en internasjonal jury for godt design. Det er Hymers MasterLine som denne gangen tildeles German Design Award.

Det er spesielt den avrundede fronten på MasterLine som har begeistret. Foto: Knut Randem.

Hymers nye B-klasse MasterLine I 780 ble avduket i mars 2019 og går til topps i kategorien utmerket produktdesign for personbiler. Prisen deles 7. februar 2020.

Designprisen deles ut hvert år til selskapet, designere, arkitekter og andre som skiller seg ut med innovative designløsninger. MasterLine I 780 imponerte juryen med en vellykket kombinasjon av moderne byggeteknikker og nye designelementer. Som Bobilverden.no tidligere har omtalt så er det lagt spesiell vekt på at designet i fronten er avrundet for å passe bedre til akselbredden.

– Vi har klart å sette en ny designmal for MasterLine, spesielt i eksteriøret, sier administrerende direktør Christian Bauer i Hymer GmbH.
– Vi er veldig glade for at dette arbeidet ikke bare appellerer til kundene våre, men også det internasjonale designmiljøet.

Dette er nøkkelpersonene bak nye MasterLine; Fra høyre administrerende direktør Christian Bauer, chassis-utvikler Andreas Fiedler, designsjef Frank Venter og produktsjef Oliver Reuther. Foto: Knut Randem.

Tekst og foto: Knut Randem, Bobilverden.no

Les også: Det tredje trinnet ble MasterLine

Del dette med andre:
Anbefalt innhold:
Kommune stengte for bobiler for å unngå koronaspredning

På det nedlagte fergeleie ved Bremsnes på Averøy har det vært en uoffisiell og populær bobilplass. Nå har kommunen stengt Read more

Ny E6 i Soknedal åpner i dag

Ingen offisiell åpning med taler og pomp og prakt i dag, men det er i dag 6,5 km ny E6 Read more

  1 kommentarer til “Tredje designpris på rad til Hymer

  1. Arne Skaali
    6. desember 2019 at 21:15

    Bobil

  2. Ragnar Hagen
    16. desember 2019 at 16:07

    Interessert i bobil 2020.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *