Tre uker til vårsleppet i Innlandet

Våren nærmer seg med raske skritt og i Innlandet blir det vårslepp for bobil- og caravanfolket om tre uker.

Her blir det regionalt vårslepp for de fritidsglade. Foto: Konrad Sel.

Det var i Vikingskipet på Hamar Konrad Sel startet med Caravanmessen for mange år siden. Nå er han tilbake i Vikingskipet med en regional fritids- og caravanmesse .

Fritid og Caravanmessen omfatter, som navnet antyder, mer enn bobiler og campingvogner. Dette blir en messe der både bobil-, campingvogn og utstyrsleverandører kommer. Men i tillegg blir det mulig å besøke reiselivsaktører, MC, båter, ATV, jakt-, fiske- og utstyrsleverandører for å nevne noen. Du kan se hele utstillerlista her (ekstern lenke).

– Vi er kjempefornøyde med responsen. Stort sett alle aktuelle aktører i fritidssegmentet lokalt blir representer, sier Konrad Sel.

Tre uker før åpning er Vikingskipet så godt som utsolgt, men Sel greier kanskje å få inn noen etternølere, forteller han.

Fritid og Caravanmessen holder åpent 24. – 26. mars fra kl 10 – 18 og søndag kl 11 – 16. Inngangsbilletten koster kr 100 per dag og barn under 18 år kommer gratis inn. Dagparkering kr 50.

35 medlemmer av NBCC Hamar og omland stiller opp for å drive parkeringen rundt Vikingskipet. Her er de representert ved Trond Arne Rognlien (f.v.), Anne Berit Rognlien, Anstein Sørum og Grethe Enger. Foto: Odd Gunnar Nordengen.

Messecamp med messekro
– Det blir messecamp utenfor Vikingskipet for opp mot 200 bobiler og campingvogner. Om det blir for lite har vi plass til ytterligere 100 enheter litt lenger unna.

Det forteller Anstein Sørum i Norsk Bobil- og Caravanclub avdeling Hamar og omland. Han hadde ansvar for messecamp her også for 20 år siden, men da for Caravanmessen før den flyttet til Lillestrøm.

Sørum forteller at messecampen åpner torsdag 23. mars kl 17. Plassene kan ikke forhåndsreserveres, men tildeles fortløpende ettersom folk kommer. Messecampen koster kr 200/døgn og strøm kan skaffes til de med medisinske behov.

Fredag kveld blir det messecampfest i kafeen i Vikingskipet med levende musikk og muligheter for å kjøpe mat og drikke. Inngang til messecampfesten koster kr 50.

Det blir mulig å tømme toalettkassetter og å fylle rent vann på messecampen.

Fritid og Caravanmessen er, til tross for navnelikheten, et regionalt konsept uavhengig av Caravanmessen.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

  3 comments for “Tre uker til vårsleppet i Innlandet

  1. I oppslaget står det at “messecampen åpner torsdag 24. mars kl 17”. Ifølge min kalender er torsdagen datert 23. mars. Så da er spørsmålet: Hva er riktig, åpner messecampen på torsdag eller på fredag 24. mars?

  2. Et raskt nettsøk gir svaret: « Innkjøring starter torsdag 23. mars 2023 kl. 17.00». Også logisk for de som vil være på plass til messeåpningen fredag kl. 10.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *