Topcamp får sin tiende campingplass

Kjeden Topcamp rykker inn i Grimstad og overtar en svært populær campingplass. Det blir kjedens tiende campingplass.

Bobiler dominerer besøket på Bie Apartment og Feriesenter. Foto: Knut Randem.

Det er Aftenpostens papirutgave som i dag kan bringe nyheten om at Topcamp overtar Bie Apartment og Feriesenter som sin tiende plass. Kjeden leier plassen i 30 år og skal investere i utvikling av plassen og aktiviteter knyttet til den.

Dette skal bidra til at kjeden når en omsetning på 180 millioner kroner neste år. Thorstein Berg, styreleder i Topcamp, sier til avisa at de ønsker å øke omsetningen på Bie med 50 prosent. Det skal bygges flere hytter og serviceanlegget skal oppgraderes.

Bie Apartment og Feriesenter er en svært populær campingplass med særdeles god tilrettelegging for bobiler. Bobiler er også den dominerende gjestegruppen på stedet. Den ligger i gangavstand fra Grimstad sentrum.

Berg sier til Aftenposten at kjeden kan vokse med ytterligere to plasser i løpet av vinteren. Fra tidligere har Topcamp campingplasser på følgende steder: Bogstad og Ekeberg i Oslo, Sjøsanden i Mandal, Hallingdal, Brumunddal, Rustberg på Hafjell, Onsarvika ved Tyrifjorden, Mosjøen og Havblikk på Helgeland.

Tekst og foto: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

  6 comments for “Topcamp får sin tiende campingplass

  1. Jeg holder meg unna alle Topcamp-plasser, av den enkle grunn at de nekter bruk av kontanter. Greit nok, det er ikke ofte jeg bruker kontanter lenger, men da kontanter fortsatt er et tvungent betalingsmiddel vil jeg ha friheten til å selv kunne velge, uten å bli overkjørt av selskaper som bryter norsk lov.

    De bruker pandemien som et påskudd og “smittevern for kunder” som unnskyldning til å kvitte seg med kontantene, men det er i beste fall ren løgn. Det har gjentatte ganger blitt avvist at kontanter øker smitterisikoen, og både FHI, WHO og BIS støtter dette: https://www.norges-bank.no/tema/Sedler-og-mynter/smitterisiko-ved-bruk-av-kontanter/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *