To nye bobilplasser langs Göta kanal

Göta kanal er en av Sveriges mest populære turistdestinasjoner. Langs kanalen finnes et antall populære bobilplasser. Nå anlegges to nye bobilplasser.

Langs Göta kanal kan du sykle, gå eller sitte stille og se på store og små båter som siger forbi. Foto: Oskar Lüren.

– Vi ser en jevn økning i antall bobiler som søker seg til kanalens vakre omgivelser, sier Roger Altsäter, administrerende direktør i AB Göta kanalbolag.

– Etterspørselen har rett og slett vært større enn tilbudet. Derfor investerer vi denne sesongen i to nye bobilplasser, samt gjør de som allerede finnes mulige å forhåndsbestille på vår hjemmeside, fortsetter Roger Altsäter.

– Med forhåndsbestilling kan gjestene være sikre på at det finnes en ledig plass til dem når de kommer frem. Bobilplassene, som er utstyrt med en automatisk bom, tilbyr besøkende en enkel og smidig innsjekking.

Med sine 19 idylliske mil har Göta kanal lenge vært et populært valg for reisende fra flere land. Her møtes både fritidsbåter og passasjerbåter av bobiler og campere, samt feriegjester som utforsker området til fots eller på sykkel.

Göta kanal tilbyr ikke bare en reise gjennom historien med sin gamle slussteknikk, men også en mulighet til å oppleve det beste av moderne turisme med et bredt utvalg av aktiviteter og matopplevelser langs veien.

I dag finnes det om lag 15 bobil- og campingplasser langs Sveriges lengste turistattraksjon.

– Vi ønsker å tilby våre besøkende et komfortabelt og minneverdig opphold langs Göta kanal. Ved å utvide antallet bobilplasser får flere sjansen til å nyte den ferieperlen Göta kanal faktisk er, avslutter Roger Altsäter.

De nye bobilplassene, som anlegges i år, er Bobilplass Malfors i Ljungsbro, som åpner 15. juni og Bobilplass G:a Motala Verkstad som etter planen skal åpne i juli.

Bobilverden.no lagde for ti år siden denne oversikten over 12 bobilplasser langs Göta kanal. Kanalselskapets egen oversikt over dagens bobilplasser finner du her.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *