To konsertdager erstatter bobilfestival

Det skulle blitt Norges største bobilfest med plass til 500 bobiler i bobilcampen. Slik går det ikke, men det blir fortsatt mulig med en fest i Mysen – med bobil.

Innendørskonsertene med blant annet Didrik Solli Tangen er blant de avlyste arrangementene på Momarken.

Det er EventPartner Norge AS som ville arrangere Momarken Bobilfestival i St. Hans-helgen. Det var lagt opp til et omfattende program med en mengde tilbud.
Da hovedsponsor Ferda trakk seg, ble det klart at programmet ikke kunne gjennomføres. Daglig leder Ole Retteraasen ønsker ikke å oppgi tallene for antallet påmeldte, men det var ikke fullt, sier han til Bobilverden.no.

Fortsatt plass til bobil
Programmet har blitt redusert slik at det som gjenstår av det opprinnelige programmet er utendørskonsertene fredag og lørdag med Rune Rudberg, Torgeir og kjendisene og Det andre teateret. Billetter selges separat på eventim.no.
Det blir ingen organisert bobilcamp på Momarken til helgen, men du kan få parkere gratis og få tilgang til strøm og toalett om du kommer, frister Retteraasen.

Kåre Røinås i Ferda presiserer at de har tapt store beløp på sitt engasjement og at det ikke var forsvarlig å gå videre med det svært lave antallet påmeldte deltakere. Han mener de har gjort det de kunne for å bidra til høyere påmeldingstall.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *