To kompakte fra Itineo

Itineo kommer med ny front og hekk på sine modeller i 2022-utgave. Det finner vi selvfølgelig også på de nye kompakte modellene CJ 660 og CM 660 der forskjellen på de to er sengeløsningen.

Itineo fornyer front og hekk i 2022-utgave. Foto: Knut Randem.

Det nye, mer moderne utseendet løfter inntrykket av Itineo og passer godt på de to kompakte modellene.

Det er CM 660 som har midtstilt dobbeltseng bak og CJ 660 som har to enkeltsenger. Ellers er de ganske like. Foran har de senkeseng for to.

Kjøkkenet er plassert fra bodelsdøra og bakover. Dette er CJ 660 med enkeltsenger. Foto: Knut Randem.

Salongen har fått det praktiske breettebordet i den L-formede salongen. Det er led-belysning i hele interiøret. Kjøkkenbenken har tre kokebluss, kum og ikke mye mer plass.

Klassisk salong med brettbart bord. Foto: Knut Randem.

I badet er plassen utnyttet maksimalt med alt i ett og en svingbar vegg som forvandler rommet fra toalett til dusj på et øyeblikk.

Bodelsbatteriet er på 100 Ah og det er klargjort for solcellepanel. Det er Truma Combi 4 som sørger for oppvarmingen med luft.

Itineo CM 660 har dobbeltseng bak. Foto: Knut Randem.

De to er helintegrerte og måler 662 cm på lengden og holder beskjedne 219 cm på bredden. Det forsvarer betegnelsen «kompakt». De er heller ikke spesielt høye med sine 280 cm på sokkelesten.

De to modellene har en totalvekt på 3500 kg og har en oppgitt egenvekt på 2870 inkludert sjåfør, gassflasker, 20 liter ferskvann og 90 prosent diesel på tanken. De registreres for fire personer.

De er bygget på Fiat Ducato med en 2,2 liters motor på 140 hk med fartsholder. Grunnprisen ligger på 870-880 000 kroner før du begynner å legge på ekstrautstyr.

Tekst og foto: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *