To etasjers bobil med heis

Parker bobilen, hev opp andre etasje og ta heisen opp for en kopp te i beste zen-stil. Denne kinesiske bobilen byr på mange overraskelser, men også høy pris.

På veien ser den ut som en alkovebbobil med høy panne. Foto: SAIC Maxus.

Kinesiske SAIC Maxus byr på litt av hvert med sin V90 Villa Edition. I kjøremodus ser den ut som en alkovebobil med en svært fet alkove. Men straks du har parkert kan du heve andre etasje opp, kjøre ut slide-out til begge sider i første etasje og virkelig brette ut plassen.

Opp med taket og ut med sidene. Foto: SAIC Maxus.

Så kan du ta heisen opp til andre etasje, ta deg en kopp te i beste zen-stil mens du nyter utsikten gjennom store vinduer eller fra den lille terrassen i front. Vinduene kan selvfølgelig(!) tones ned om du vil ha litt privatliv.

Møbleringen i andre etasje er sparsom og lav i tråd med kinesiske tradisjoner. I første etasje er det god plass til salong, kjøkken og bad med slide-out til begge sider og en møblering som på dagtid er sofaer, men kan gjøres om til soveplasser. En detalj ute er grill og kokeplass som er gjemt under garasjen og trekkes ut når den skal benyttes.

Rommet i andre etasje er sparsomt møblert. Glasset kan tones ned. Illustrasjon: SAIC Maxus.

Vi skal ikke gå for mye inn på detaljene her, men om du har lyst til å sjekke ut produsentens egen side for V90 så kan du klikke her.

Maxus lager også andre utgaver av sin V90, men deres Villa Edition må være noe av det mest spektakulære vi har sett. Prisen er også spektakulær – godt over 400 000 dollar er et anslag, men det er jo morsomt å ta en titt…

Maxus har satt mange ideer ut i livet i V90 Villa Edition. Foto: SAIC Maxus.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

  1 comment for “To etasjers bobil med heis

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *