To blir en og fortsetter nesten som før

Å ha to forhandlere i samme salgslokale var ingen god løsning. Dermed ble den ene forhandleren lagt ned.

Slik så det ut da Kingsrød flyttet inn under samme tak som Østfold caravan, som nå heter Kroken Østfold. Faksimile fra hjemmesiden.

Kingsrød caravan er avviklet og Hans-Erik Kingsrød, som ledet selskapet, har blitt salgssjef i Kroken Østfold. De to selskapene har en stund vært samlokalisert.

– Vi fant ut at dette ble feil. Vi var under samme tak og hadde som to selskaper mange doble funksjoner, sier Kingsrød. Kingsrød caravan ble derfor avviklet 8. januar.

Da kundene kom inn i salgslokalene visste de neppe hvilket firma de handlet med før kontrakten skulle underskrives.
– Slik kunne vi jo ikke ha det, sier Kingsrød. Han presiserer at dette ikke får betydning for kundene i det nedlagte selskapet. Alt vil i praksis fortsette som før.

Det var i begynnelsen av 2018 at Kroken utvidet til Sarpsborg der Kingsrød drev Kingsrød bobil AS. Sammen etablerte de Kingsrød caravan AS der Kroken hadde ca 53 prosent av aksjene og Kingsrød resten. Selskapet overtok det aller meste av Kingsrøds aktivitet i Sarpsborg – blant annet salget av LMC og Laika.

Etter noen måneders drift flyttet Kingsrød caravan til Råde og inn i lokalene til Kroken Østfold. Der har man altså blitt enige om å gjennomføre det kundene i praksis har opplevd i møtet med de to selskapene.

Tekst og foto: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *