Tilbake i markedet med tre bybobiler

Med en ny produksjonslinje ved fabrikken i Paglieta kommer Eura Mobil igjen med premium bybobiler i tre varianter. En av dem er under 6 meter lang.

Salongen har identisk utforming i de tre modellene. Det er IsoFix i sofaen. Foto: Knut Randem.

Eura Mobil er tilbake i bybobilmarkedet med det de kaller premiummodeller. I hovedsak er det sengeløsningene som skiller de tre fra hverandre. VB 595 HB har tverrstilt seng og kniper seg derfor så vidt under 6 meter på lengden.

De to andre V 635 EB og V 635 HB – er 37 cm lenger og har langsgående senger. Men er her det også en annen vesentlig forskjell. I V 635 HB kan senga heves helt opp i taket slik at det frigjøres gulvplass for transport av høyere ting.

V 635 HB har heveseng og frigjør mye plass. Foto: Knut Randem.

I både VB 595 HB og V 635 EB kan sengene bak vippes opp for å gi plass til for eksempel sykler. De blir altså behovet for stableplass i bredden og høyden som avgjør hvilken løsning som passer best for deg.

Foto: Eura Mobil.

Alle tre modellene har dusj, vask og toalett bak en lukket dør. Plassen er effektivt utnyttet, men danseplass blir det ikke med døra igjen. Det er et variobad og med et enkelt grep svinges veggen med vask og speil over toalettet og gjør plass for et dusjrom på 60×90 cm der du kan dusje uten å bløte ned alt annet.

Salongen er tradisjonelt plassert og type bord avgjør om det kan reies opp soveplasser også her. Det er for øvrig IsoFix til sitteplassene i sofaen.

De tre bybobilene fra Eura Mobil bygges på Fiat Ducato og leveres standard med en motor på 120 hk. Motorstørrelsen kan økes trinnvis opp til 180 hk.

Dette er bybobiler som registreres for 3500 kg og 4 personer (med forbehold om valgt løsning i salongen). Vekt i kjøreklar stand er oppgitt til 2915, 3045 eller 3065. Da medregnes full dieseltank, 25 liter vann og en full 11 kg gassflaske i tillegg til grunnutrustningen.

Dekslet over kummen blir en forlengelse av benken. Foto: Knut Randem.

Tekst og foto: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *