Tid for våreventyr og drømmer

Globecar er bare et av merkene som blir representert i Orrehallen i månedsskiftet. Foto: Leverandør

Det er sesong for vårens vakreste eventyr – sesongstart hos bobilforhandlerne. Nye og gamle bobilister strømmer til for å se og drømme. I bobilfylket Rogaland samarbeider flere forhandlere og partnere om et felles arrangement neste helg.

Det er neppe en forhandler som ikke arrangerer ”sesongåpning”, men det er mer sjelden at flere forhandlere i samme nærområde samarbeider om en slik sesongåpning. Likevel har bobilmessa i Orrehallen blitt en tradisjon og arrangeres i år for niende gang.

Det er altså helga før påske Abobil.no, Reime & Lode og M.C. Lea arrangerer bobilmesse i Orrehallen fra fredag 31. mars til søndag 2. april. I år har de også fått med seg Norges Caravanbransjeforbund som utstiller. Vi teller også at 14 bobilmerker blir representert, samt at begge foreningene og flere andre samarbeidspartnere stiller opp med egne stands.

Arrangørene sier at det er et mål å vise ”flere dusin nye bobiler”. I tillegg blir det salg av rekvisita og tilbud på finansiering. Bobilene vil være i alle størrelser, loves det.

Orrehallen ligger om lag 4 mil sør for Stavanger. Det er gratis adgang til bobilmessa og gratis messecamp på området. I fjor ble messa besøkt av 3100 personer.

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *