Syv-meters nyhet med rundsitter bak

Sengeplass til fire, rundsitter i salongen bak og under syv meter lang. Pilote har for sesongen 2022 lansert en kompakt bobil for inntil fire personer på tur.

Rundsitteren i Pilote P696U har god plass til beboere og gjester. Foto: Produsenten.

Salongen i romslige Pilote P696U er som sagt plassert bakerst i den halvintegrerte modellen. Den store u-formede salongen kan gi syv personer grei plass rundt bordet.

Dobbeltsenga henger i taket over rundsitteren og er 160×200 cm. Den senkes ned når noen skal legge seg. Skal flere enn to til sengs, kjøres den ikke helt ned. De to andre sengeplassene rigges nemlig til i salongen.

Om det bare er to som skal sove, kan senga senkes helt ned. Alternativt kan det reies opp to sengeplasser i salongen. Foto: Produsenten.

Kjøkkenet er plassert tett på salongen. Det er foran bodelsdøra det tverrstilte badet har fått plass. Her er det dusj, toalett, vask og et hengeskap. Førerhuset med sine to svingbare stoler blir en isolert øy for den som vil se utsikten den andre veien. Eller vil være i fred.

Grunnrisset i Pilote P696U.

Pilote P696U er bygget på Fiats CCS-chassi og leveres standard med en motor på 140 hk. 160 og 180 hk kan også velges. Oppvarmingen leveres med Truma Combi 4 eller 6.

Slike utvendige lagringsskuffer kan leveres som tilleggsutstyr. Foto: Knut Randem.

Bobilen er 699 cm lang og registreres for en totalvekt på 3500. Egenvekten er så langt ikke oppgitt.

Kjøkkenet, som resten av bobilen framstår som romslig og smart. Foto: Produsenten.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

  2 comments for “Syv-meters nyhet med rundsitter bak

  1. Dårlig løsning. Bad og toalett skulle vært helt bak, og sofagruppe framme, så stolene der og kunne brukes. Challenger sin løsning er bedre.

  2. Synes løsningen begynner å bli bra, men bilen er jo for kort i seg selv, burde vært minst en halvmeter lengre. U-sofa tar opp unødvendig mye plass, holder lenge med en L-sofa, En sånn bil med god lastevekt, og under 3,5 t.. hadde vært en god løsning for mange av oss gamlinger som reiser en og to i hver bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *