Sunlight med hjemmekontorløsning for bobiler

Vi er ikke bare et bobilmerke, men et ungt dynamisk selskap som tilbyr framtidens mobilitetsløsninger, sier administrerende direktør Stephan Brutscher. Nå vil han innrede bobiler som fleksible kontor.

Hjemmekontoret flyttet til en bobil. Dette er Sunlights prototype. Foto: Sunlight.

Når den nye måten å arbeide på under pandemien blir den nye normalen ønsker Sunlight å være med. Derfor har de utviklet en prototype på et mobilt kontor. Med den skal bobilen raskt kunne gjøres om fra en hytte på hjul til et mobilt kontor.

“Home Office on Wheels” er et prosjekt som tar utgangspunkt i framtidens ønsker for arbeidslivet. Det var denne tilnærmingen som førte den digitale mediedesigneren Fabian Schweikert til selskapet under hans studier av internasjonal markedsføring.

I løpet av bachelorgraden utviklet og implementerte 29-åringen et nytt arbeidsprosjekt: Schweikerts avsluttende avhandling ved den nederlandske Fontys Venlo University of Applied Sciences undersøkte potensialet for lokasjonsuavhengige arbeidsplasser – spesielt bobiler.

Løft bordplata og vips så er bobilen et kontor på hjul. Foto: Sunlight.

Det multifunksjonelle, sammenleggbare bordet/skrivebordet er utstyrt med en ekstra skjerm, ladealternativer for smarttelefonen og andre enheter og ekstra lagringsplass.

Sunlight går nå gjennom prototypen for å se på mulighetene for implementeringen av hjemmekontor på hjul-løsningen. Den kan bli tilgjengelig som et modulsystem for bobiler, skriver Sunlight i en pressemelding. Det er ikke angitt noe tidspunkt for når et slikt system eventuelt kan være i salg.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

  1 comment for “Sunlight med hjemmekontorløsning for bobiler

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *