Sunlight markerte bobil nr 20.000 fra felles fabrikk

Bobilprodusenten Capron i tyske Neustadt rundet i slutten av april bobil nr. 20.000. Den rullet ut fra produksjonsbåndet bare seks år etter at Capron-fabrikken ble etablert. Jubileumsbilen var en Sunlight T 64.

Det var Sunlight T 64 som fikk æren av å være bobil nummer 20.000 fra Hymer og Dethleffs fabrikk for rimelige bobiler. Foto: pressemelding.

Det var Sunlight T 64 som fikk æren av å være bobil nummer 20.000 fra Hymer og Dethleffs fabrikk for rimelige bobiler. Foto: pressemelding.

Den 22. april rullet bobil nr. 20.000 av produksjonsbåndet på bobilfabrikken Capron i tyske Neustadt og markerte med det at fabrikken har utviklet seg til å bli en stor suksess, heter det i en pressemelding.
– Fabrikken har bare eksistert siden 2007, så det må sies å være intet mindre enn en sensasjon, at den allerede har nådd 20.000 bobiler.
Produktsjef Kathrin Straubinger forteller at både ledelsen og de ansatte på fabrikken er stolte av, at den på bare seks år har rundet dette magiske tallet.

Capron i Neustadt
Capron-fabrikken er et samarbeid mellom produsentene Hymer og Dethleffs. Bobilene som produseres er enkle biler av høy kvalitet og til en meget gunstig pris, heter det.
Den høye og velkjente kvaliteten, som også er kjent fra Hymer og Dethleffs bobiler, kombinert med en gunstig pris, har vist seg å være et konsept, som har falt i forbrukernes smak og som et resultat av dette har fabrikken bare opplevd vekst år etter år, skriver produsenten i sin pressemelding.
Det var Sunlight T 64 som fikk æren av å være bobil nummer 20.000 fra fabrikken. I Norge selges merket av 17 forhandlere fra Bardufoss i Nord til Greåker i sør.

Del dette med andre:

  2 comments for “Sunlight markerte bobil nr 20.000 fra felles fabrikk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *