Styrket Eura Mobil-organisasjon i Norge

Arve Opsahl AS får en mer sentral rolle i markedsføringen av Eura Mobil i Norge. Foto: Eura Mobil.

I høst ble de forhandler av Eura Mobil i Bergen og Trondheim. Nå har de overtatt et mer sentralt ansvar for det norske markedet. Samtidig jobber Eura Mobil mot det norske markedet med sin tyske organisasjon.

Arve Opsahl AS skal ikke være importør. Vi blir en slags agent, men ikke helt, svarer daglig leder Bjørn Arve Opsahl i Arve Opsahl AS.
Stian Ringstad, som fram til nå har vært agent for Eura Mobil i Norge, er nå ansatt i Arve Opsahl AS. Der går han inn i den samme jobben han har hatt for Eura Mobil, men vil også jobbe med Challenger mot forhandlerne.

Det er Challengers samarbeid med Eura Mobil innen Trigano-gruppen som er utgangspunktet for samarbeidsavtalen Arve Opsahl AS har inngått med Trigano. Avtalen trådde formelt i kraft 1. mars i år.
Samarbeidet mellom de to merkene har strekt seg helt inn i produksjonslokalene. I en periode har noen Challenger-modeller blitt produsert hos Eura Mobil i Sprendlingen.

– Trigano har lenge ønsket å endre sine systemer. Med vårt langvarige samarbeid med Trigano om Challenger var det naturlig at vi fikk spørsmål om å ta en mer sentral rolle i utadrettede aktiviteter.

– Det vil bli flere utsalgssteder for Eura Mobil. Vi skal arbeide med etablering av nye forhandlere og forhandlersystemer, men forhandlerne skal fortsatt være importører slik de har vært til nå.

Kundene skal ikke merke så mye til disse endringene utover økt tilgjengelighet. For forhandlerne lover Opsahl at de skal få bedre service rundt messer og andre utadrettede aktiviteter.

– Forespørselen fra Trigano passet godt med våre planer og vi har lagt en plan for mange år framover, sier Opsahl. Det er satt nye salgsmål, men de vil han ikke si noe mer om nå.

Arve Opsahl AS har hovedkontor i Trondheim og utsalg av bobiler i Trondheim, Bergen og Oslo. I tillegg har de kjøpt seg inn med 36 prosent eierandel i selskapet som selger bobiler under merkenavnet iCaravan i Tromsø Det er to selskaper bak navnet iCaravan – et for salg av rekvisita og et for salg av bobiler. Disse fire forhandlerne har også et samarbeid med datterselskapet Motorhome.no som driver utleie av bobiler. Sammen leide de ut bobiler for 10 millioner kroner i 2016, forteller Opsahl.

Arve Opsahl AS selger også Concorde, Mobilvetta og McLouis.

Del dette med andre:

  1 comment for “Styrket Eura Mobil-organisasjon i Norge

  1. Har en Eura mobil 2019 modell. Kjørt 18000km. På begge sitteplatene foran er skaien sprukket, revnet.Det reklameres med kvalitet. Er dette kvalitet? Hva kan gjøres for å få dette reparert?
    Har allerede informert iBobil Tromsø, men Ikke fått tilbakemelding derfra.

    Ønsker en adresse hvor jeg kan ta kontakt for å få dette reparert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *