Styre Alde med Truma-app

iNet-boksen er nødvendig for å kommunisere med anleggene i bobilen. Foto: Truma.

I april lanserer Truma muligheten for å styre Alde varmeanlegg ved hjelp av Truma iNet og en app på telefonen.

Dersom du har Alde Compact 3012 HE kan du snart styre den med en app på telefonen, som kommuniserer med Trumas iNet. Med app-en kan du fjernstyre varmeanlegget i bobilen. Når iNet er installert vil du også kunne styre Trumas klimaanlegg og Trumas LevelControll (gassmengdemåler) med den samme kontrollenheten og app-en.

Betjeningsenheten i bobilen må være iNet-kompatibel. Et slik betjeningspanel vil bli tilgjengelig i april 2018 for Alde Compact 3020 HE. En iNet ready-log vil vises på panelet dersom det er kompatibelt. Modeller fra april 2014 og fram til i dag skal være kompatible for ombygging.
Eldre modeller av Alde Compact 3010 kan ikke ettermonteres med iNet-systemet.

Med Truma App kan Alde-brukere betjene de viktigste funksjonene i varmesystemet via smarttelefon: innstilling av romtemperatur, varmtvann og nattsenking. I tillegg velger de i app-en om enheten fortrinnsvis skal betjenes med gass eller 230 v-varmeelementer samt hvilken temperatursensor som skal sørge for kontrollen. Hvis kundene har Truma-klimaanlegg i kjøretøyet har de også automatisk klimastyring tilgjengelig.

– Truma App har blitt mer brukervennlig
Den nye versjonen av Truma App med Alde-utvidelse er nå tilgjengelig. Den inneholder flere funksjoner som kommer alle Truma App-brukere til gode.
– De kan nå også sjekke status for innendørs- og vanntemperatur via blåtann. Tidligere var det bare mulig i SMS-modus. Dermed har vi realisert ønskene fra en rekke kunder, forklarer Nicola Straub fra Truma Business Development.

– Noen kunder har hatt problemer med å justere temperaturen på varme- eller klimaanlegg i app-en. Derfor har vi erstattet glidebryteren med en praktisk rullevisning. Logikken her er kjent blant annet fra kalenderfunksjoner på smarttelefoner. Dette gjør det mulig for kundene våre å velge den eksakte temperaturen på en mye lettere måte, sier Straub.

Truma har tidligere gått ut med en melding om at du bør ha blåtannkontakt med anlegget i bobilen når du oppdaterer appen i mobiltelefonen fordi den samtidig oppdaterer programvaren i utstyret i bobilen.

Tekst: Redaksjonen, basert på pressemelding

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *