Strøm uten sol

Nils Magne Dahle (t.v.) ble på vegne av Max Fritid utnevnt til ”Efoy Platinum Partnership” av Korbinian Edelmann. Foto: Knut Randem.

Efoy har gjennom årene på verdensbasis solgt over 40 000 enheter for strømproduksjon med brensellceller. Nå lanserer de et nytt produkt og utnevner sin største norske forhandler til ”Efoy Platinum Partnership”.

Max Fritid har i 13 år solgt brensellcellene fra Efoy og ble på Caravanmessen torsdag premiert med utnevnelsen ”Efoy Platinum Partnership”. Utmerkelsen ble delt ut av Korbinian Edelmann og tatt i mot av daglig leder i Max Fritid Nils Magne Dahle

Efoy hevder selv at den som har prøvd en brensellcelleinstallasjon aldri vil være den foruten. Bortsett fra å fylle tanken en gang i mellom skal den fungere automatisk i lang tid.

Nytt bi-produkt
Efoy presenterte samtidig en prototype av Efoy Go. Dette er ikke en ny modell av de kjente brensellcelle-modellen, men heller en avansert batteribank. Med bærehåndtak er den enkel å ta med seg.

Dette er prototypen på Efoy Go. Foto: Knut Randem.

Den nye Efoy Go gir strøm til fire usb-kontakter og via en integrert inverter strøm til et uttak med 230 volt. Den har inngang for lading fra batteri, solcelle eller fra en Efoy med brensellceller. Den blir også tilgjengelig i en versjon uten inverter og 230 volt stikk.

Nye Efoy Go veier mindre enn 6 kg og skal være lett å ta med seg ut av bilen, vogna eller hvor du ønsker å benytte den. Det er altså ikke et produkt direkte beregnet for bobiler. Prisen er ikke oppgitt og produktet blir trolig tilgjengelig fra nyttår.

Tekst og foto: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *