Stor på innsiden

Globescout R har fått mulighet for gjennomgående bad. Foto: Produsenten.

Globescout R har fått mulighet for gjennomgående bad. Foto: Produsenten.

Globescout. Foto: Produsenten.

Globescout. Foto: Produsenten.

Globecar har gjennom 25 år produsert bobiler i kassevognutførelse – eller bybobil som vi gjerne kaller dem. De er små på utsiden – til bobiler å være, men har etter hvert fått mange og gode løsninger, som gjør dem store på innsiden.

Globescout har lenge vært en del av deres modellprogram. Her er det plass til fire personer både i sikkerhetssele under kjøring og rundt bordet når bobilen står stille. Årets viktigste nyhet er at badet kan utvides til hele bilens bredde. Det er i Globescout R hvor en rullevegg fungerer som romdeler mot sove- og oppholdsdelen. Denne romdeleren kan også benyttes som vern mot nysgjerrige blikk eller som støydemper mot oppholdsdelen for den som vil gå tidlig til ro. Foruten senger bak kan det reies opp en seng i oppholdsrommet. Globescout leveres i fire forskjellige utgaver.

Campscout Revolution byr på årets nyhet som er en elektrisk heve og senkeseng bak. Med et trykk på en knapp kan sengen kjøres opp eller ned. I høy posisjon vil den gi bedre plass til utstyr under sengen. Likevel er det mulig å ligge i sengene mens de er hevet.

Designet for to personer
Globecars G2 Relax er en bobil optimert for to personer. Med kun to sitteplasser i oppholdsdelen – de dreibare forsetene og et klappbord, frigjøres plass til andre formål. Globecar mener selv at den frigjorte plassen kan benyttes til en hund. Sengene bak kan da også benyttes som to enkeltsenger slik det er i langt større bobiler.

R2 Relax - for kun to personer. Foto: Produsenten.

R2 Relax – for kun to personer. Foto: Produsenten.

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *