Stolte Northug-sponsorer

– Vi er stolte av å ha Petter Northug med oss, sier salgssjef Johan Skogeryd. Foto: Jørn Wad.

– Vi er stolte av å ha Petter Northug med oss, sier salgssjef Johan Skogeryd. Foto: Jørn Wad.

– Vi er avgjort stolte over å ha fått Petter Northug i «stallen». Det er viktig for oss å satse på profilerte sportsutøvere, og vi har fått tilbakemeldinger om at han også er fornøyd med det samarbeidet vi har hatt så langt.

Sagssjef Johan Skogeryd hos Kabe Husvagnar AB viser stolt fram «Northug-bilen» under årets bobilmesse på Lillestrøm. Det er riktig nok ikke tillatt å gå inn i bilen for å se uten «guide», men man har fått plass til en rekke effekter som ikke levner noen tvil om at det er langrenns-esset som er den daglige brukeren av bilen. Riktig nok er ikke helten sjøl til stede, for han er nemlig på et treningsopplegg som innebærer høydetrening – i Sør-Europa et sted, som han sier lurt:

– Det er viktig for Petter å kunne bruke disse bobilene i treningsopplegget sitt. Det er nemlig slik at topputøverne ofte har flere økter på samme dag – langt borte fra hotellene de bor på. Dermed blir det mye reising, og behov for et sted å kunne slappe av innimellom. Gjennom å satse på en velutstyrt bobil fra Kabe har Petter Northug funnet den perfekte løsningen for sine treningsturer: Han kan kjøre fram til treningsområdet, kjøre første økt, dusje og slappe av i bilen en stund, og så kaste seg inn i neste beinharde treningsøkt godt uthvilt. Dette har mye å si for idrettsutøverne, og for oss betyr det en profilering som er mye verd, slår han fast.

– Har det ført til stor fokus under messen også?
– Uten tvil! Det er stadig folk bortom som forsøker å få et glimt av Petters effekter som vi har både i og utenfor bilen, og som også gjerne vil høre om hvilke valg skistjernen har gjort når det gjelder interiør og løsninger ellers. Så det er avgjort viktig for folk å ha ideoler å se opp til – både i og utenfor idrettsarenaene. For oss i Kabe har dette som sagt slått veldig positivt ut, og at vi kan vise denne profilerte bilen her på messen, håper vi vil kunne gi de besøkende noe ekstra å huske i mylderet av biler, nye modeller og tilbehør, sier han til slutt.

Tekst: Jørn Wad for Bobilverden

– Her sitter Petter og kjører bilen fram til treningsområdet når han er på treningsopplegget sitt, smiler Johan Skogeryd. Foto: Jørn Wad.

– Her sitter Petter og kjører bilen fram til treningsområdet når han er på treningsopplegget sitt, smiler Johan Skogeryd. Foto: Jørn Wad.

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *