Stenger «bobilplass» i Bergen

Denne våren har det dukket opp stadig flere bobiler på Mindemyren i Bergen. Spørsmålet var hvordan så mange bobiler fra hele Europa fant denne plassen.

Bymiljøetaten har talt opptil 40-50 bobiler, fortelte avdelingsleder Arvid Heggestad til Bergensavisen (BA) da de skrev om saken i går.

Overfor BA bekrefter BaneNOR at det er de som eier tomta:
– Vi har derfor tatt skritt for å stenge av plassen. Vi har satt opp sperrer ved den ene innkjøringen, og venter på skilt som sier at all parkering på plassen blir forbudt, forklarer Anne Kirkhusmo, presseansvarlig i Bane Nor.

Bobilister avisa har snakket med bekrefter at det er app-en Park4night som har satt dem på sporet av stedet, som er helt uten fasiliteter.

Avisa slår fast at det er en enorm mangel på bobilplasser i Bergen.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Les også: Derfor stenges «bobilplass» i Bergen

Del dette med andre:

  4 comments for “Stenger «bobilplass» i Bergen

  1. Jeg ser et problem med at man tar seg til rette, men jeg ser IKKE et problem med at Bane NOR (Staten) legger mer til rette for at de som besøker Bergen, har en plass å parkere/overnatte i bobilen. Når det er sagt, så er jo ikke Staten de som er best på å se behovet for deres “undersåtter”
    Det er et stort behov for bobilparkeringer i Bergen. Dette kjenner de aller fleste til, så kanskje noen som har styringsrett bør ta tak i problemet. Meg bekjent, så drives de fleste bobilparkeringer av private og dette gjør de selvfølgelig for å ha en økonomisk gevinst, så da burde det være mulig for et statlig selskap å gjøre det samme eller sette ut på anbud til noen som kan gjøre det for dem. Det er de jo gode på ellers når det gjelder veinett/bompenger osv.

  2. Legg bobilparkering til Tollbodkaien. Er nok av plass her. Enkelt å oppruste med strøm og vann.🚐🚐

  3. Igjen er det er altså Park4Night-appen som fører til slike tilstander. WTF er problemet med folk, som legger ut plasser som dette!?

    • Synd ikke våre “venner” sør for Danmark kan lese dette. De er rå til å dele alt som finnes, samt å fylle opp plasser så lokale fortrenges.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *