Statens vegvesen stenger trafikkstasjonene på grunn av korona

Stengningen skjer så snart som praktisk mulig i dag torsdag 12. mars. Alle trafikkstasjoner vil være stengt fredag 13. mars.

– Statens vegvesen har bestemt å stenge alle trafikkstasjoner i hele landet på grunn av koronautbruddet, sier Bodil Rønning Dreyer. Foto: Statens vegvesen.

– Statens vegvesen har bestemt å stenge alle trafikkstasjoner i hele landet på grunn av koronautbruddet. Det betyr at all aktivitet som skjer ved trafikkstasjonen slik som for eksempel førerprøver, teoriprøver og hallkontroller som er planlagt i dag og i morgen fredag 13. mars er avlyst, sier Bodil Rønning Dreyer i Statens vegvesen.

Statens vegvesen følger situasjonen tett, og vil vurdere på nytt over helgen om trafikkstasjonene kan gjenåpne.

Alle førerprøver er foreløpig avlyst fram til og med 20. mars.

Fra fredag 13. mars kl. 13.00 til mandag 16. mars kl. 07.00 vil Statens vegvesens digitale kjøretøytjenester være utilgjengelige slik at det heller ikke vil være mulig å sende inn salgsmelding, betale omregistreringsavgift eller omregistrere kjøretøy på vegvesen.no. De digitale kjøretøytjenestene vil bli tilgjengelige igjen mandag 16. mars, skriver Statens vegvesen i en pressemelding i dag.

Oppdatert: Statens vegvesen melder i en ny pressemelding at de følger rådene fra helsemyndighetene og holder alle trafikkstasjonene stengt til og med 26. mars

Tekst: Redaksjonen

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *