Start planleggingen av campingferien i Norge

Når stormer og uvær hersker utendørs kan det være godt å planlegge bobilturen for dager med bedre vær. Nå er Campingguiden 2024 klar.

Campingguiden 2024-25 er nå klar på nett og papir.

Når dette skrives herjer vinterstormer over store deler av Norge. Så ille er det at folk mange steder oppfordres til å holde seg innendørs. Da kan det være godt å tenke mot godværsdager – enten det er gode vinterdager, vår, varme sommerdager eller høst.

Campingguiden for Norge presenterer hver campingplass over en halv side med bilder, en kort beskrivelse og ikke minst alle nøkkelopplysninger om åpningstider, hjemmesider, kontaktdata og fasiliteter plassen tilbyr. Her har hver plass også en QR-kode slik at du kan ta informasjonen opp på din mobiltelefon.

På nett kan du allerede nå les katalogen gratis eller laste den ned for å ha den tilgjengelig på din egen enhet.

Campingguiden 2024-25 er trykket i et opplag på 100 000 eksemplarer og papirversjonen blir fra ca 1. mai delt ut gratis på campingplasser og turistkontorer. Om du vil ha den tilsendt allerede nå kan du bestille den her mot å betale porto.

Campingguiden 2024-25 gir deg en oversikt over campingplasser i Norge. 310 campingplasser, som er medlemmer i NHO Reiseliv eller NAF, er ført opp i katalogen. Samarbeidet mellom de to aktørene startet med 2023-katalogen og videreføres i år.

Ca 280 av campingplassene er klassifisert etter antall stjerner. Bransjesjef camping i NHO Reiseliv, Jarle Buseth forteller at noen nyere oppføringer ikke har blitt klassifisert med stjerner på grunn av manglende kapasitet.

Buseth forteller at katalogen også deles ut på messer i inn- og utland. På verdens største reiselivsmesse, CMT i Stuttgart i midten av januar, ble det delt ut over 6 000 eksemplarer av katalogen. Parallelt ble det delt ut nesten 2 000 eksemplarer på en messe i Utrecht.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *