Smått og godt

Vil du ha en helintegrert bobil med fire sengeplasser og et tiltalende indre. Da kan du få denne korte modellen, som er under 6 meter, har lastekapasitet på 770 kg og registreres for 3500 kg.

Kort og godt utnyttet i helintegrert Rapido 803F. Foto: Knut Randem

Kort og godt utnyttet i helintegrert Rapido 803F. Foto: Knut Randem

Salongen i Rapido 803F har det nødvendigste - og en senkeseng. Foto: Knut Randem

Salongen i Rapido 803F har det nødvendigste – og en senkeseng. Foto: Knut Randem

Rapidos 803F skiller seg ut blant de korte bobilene. Det er ikke mange smakfulle og godt innredede bobiler i denne størrelsen med senkeseng foran og dobbeltseng bak. Haken for mange vil muligens være at dobbeltsenga bak er tverrstilt. Dersom det ikke er noe problem oppleves denne bobilen som både kompakt og praktisk.
På Caravan salon var 803F satt på en vekt slik at du hele tiden kunne følge vekta ettersom folk gikk ut og inn. Det er ingen tvil om at lasteevnen er god. 770 kg lasteevne er veldig bra i denne størrelsen.
Når en helintegrert bobil blir så kort går det selvfølgelig på bekostning av noe. Kjøkkenet er kanskje litt enkelt for den som liker å flotte seg i matveien. Det har også gått utover skapplassen, men alt i alt er dette en helintegrert bobil mange vil finne seg godt til rette i.

Kjøkkenet i Rapido 640F er smart plassert på tvers like innenfor døra. Foto: Knut Randem

Kjøkkenet i Rapido 640F er smart plassert på tvers like innenfor døra. Foto: Knut Randem

På den korte siden har Rapido også en ny 640F. Den er halvintegrert og en halvmeter lenger med 6,49 meter lengde. Også den er under 3500 kg og har fin lasteevne med 605 kg. Modellen har et kjøkken, som er plassert utradisjonelt, på tvers like innenfor døra. Det gjør at plassen blir godt utnyttet. Bak er det en fransk seng. Dette er en kort bil, om enn ikke blant de korteste. Dette er en bobil for to personer.

Rapido har flere nyheter og har generelt gjort en oppgradering av designet og detaljer på sine bobiler.

Vi har ikke fått bekreftet hvilke modeller Rapido vil vise på Caravanmessen på Lillestrøm.

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *