Slutt på å brekke seg over toalettømming?

Thetfords tømmemaskin. Løser den et problem du har? Foto: Knut Randem.

Thetfords tømmemaskin. Løser den et problem du har? Foto: Knut Randem.

Thetford har bestemt seg for å løse et problem som kanskje ikke er et problem – eller er det? På Caravan salon i Düsseldorf demonstrerte de den ene av sine to prototyper på en tømmemaskin…

På fjorårets messe ble denne journalisten og mange andre forbrukere spurt i en markedsundersøkelse om hvor fornøyde man var med Thetford, deres produkter og om en tømmemaskin var interessant. Hva burde det koste ble det også spurt om.

Thetford har erklært seg fornøyd med at kundene responderte godt på produktene. Mange har nok også ønsket seg en tømmemaskin for toalettet. For noen måneder siden startet Thetford en rundreise på utvalgte destinasjoner i Europa med sine to prototyper. Vi fikk se den demonstrert på Caravan salon.

Du må fortsatt bære eller trille kassetten til tømmestasjonen. Men med en tømmemaskin på plass skal det bare være nødvendig å skru av lokket og skyve kassetten inn i maskinen. Etter noen små minutter kommer den ut igjen. Da er den tømt, vasket og fylt med blå eller grønn sanitærveske etter valg.

Hva det skal koste og hvordan maskinen skal introduseres blir det først tatt stilling til når den pågående markedsundersøkelsen er ferdig mot slutten av året.

Ville du likt en slik tømmemaskin? Se Thetfords egen reklamevideo her:

http://www.youtube.com/watch?v=obUw0iMySmc

Har du hatt campingvogn tidligere? Har du hatt egen tank til spylevannet hvor du brukte et middel i vannet? Thetford mener at bobilister savner dette produktet fordi de ikke har egen tank for spylevann…
Løsningen, som da er åpenbar for Thetford, er å lansere en spray du kan benytte direkte i toalettet før bruk for å ”gi en bedre nedspyling”, som Thetford uttrykker det. Sprayen kommer på markedet på nyåret. På Caravan salon ble det kun vist fram tomme spraybokser.

Så nå kan du glede deg til både det ene og det andre.

Del dette med andre:

  2 comments for “Slutt på å brekke seg over toalettømming?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *