Slide-out i alle retninger

Hvorfor er europeiske bobilprodusenter så tilbakeholdne med å benytte seg av løsninger med slide-out? Slik må denne komponentleverandøren tenkt da de viste ”alle” muligheter på en bobil.

På Caravan salon i Düsseldorf hadde de i år tatt med seg en bobil med nesten alt du kan tenke deg av slide-out-løsninger samt flip-ut-løsninger og elektriske skyvedører.

Lippert components er et amerikansk selskap med avdelinger over hele verden. De har blant annet levert slide-out-løsningen til Adria Compact og flip-ut-løsningen til en Dethleffs campingvogn.

Den halvintegrerte bobilen de brukte som visningsmodell på messa kunne neppe benyttes som bobil, men sjekk ut bildene under. Det er mange behov som kan dekkes. Kanskje et slide-out toalett eller en flip-ut terrasse for hunden.

Så hvorfor lager ikke de europeiske bobilprodusentene flere slike løsninger? Vi bare spør.

Slide-out kan benyttes til så mangt. Til venstre for døra er det et vinskap. Til høyre er hele toalettet skjøvet ut. Foto: Knut Randem.

Elektrisk skyvedør på høyre side. Kanskje ikke en løsning for de minste bobilene. Foto: Knut Randem.

En liten alkove for hunden? Foto: Knut Randem.

Adria er en av få som har laget et produkt som i standardutgave har slide-out. Se lenke under for detaljer om Adrias løsning. Foto: Knut Randem.

Tekst og foto: Knut Randem, Bobilverden.no

Les også: Bobilen som vokser

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *