– Sjekk forsikringssummen!

Brann er bobilisters skrekk, men hvordan står det til med forsikringen? Foto: Dag Eitrheim.

Dag Eitrheim opplevde alle bobilisters mareritt. Brann i bobilen. For noen uker siden stod bobilen deres i full fyr utenfor huset deres. Heldigvis ble ingen skadet. Bilen stod parkert så langt unna huset at det ikke var fare for spredning til det.

– Vi er veldig glade for at dette ikke skjedde noen timer senere på dagen. Da hadde vi planlagt helgeutflukt, forteller Dag Eitrheim.
SR bank har vært ryddige og raske med forsikringsoppgjøret, forteller han.
– Vi har vel ikke lov til å klage på oppgjøret når det ser ut til å stemme overens med den forsikringsavtalen vi har inngått.

Eitrheim vil imidlertid advare andre bobilister om å sjekke innbodekningen i bobilforsikringen. Selv hadde han en dekning på 20.000 kroner for bobilens faste innbo. Innbo tilhørende boligen – klær, sko, fotoapparat og annet, ble dekket av boligens innboforsikring.
Verdien av panner, dekketøy, bestikk, dyner, campingmøbler, verktøy og annet biltilbehør viste seg imidlertid å overstige forsikringssummen på 20.000 kroner vesentlig.

– Vår neste bobil skal være bedre dekket, selv om vi håper at noe slikt aldri skal skje igjen, avslutter Dag Eitrheim.

Del dette med andre:

  6 comments for “– Sjekk forsikringssummen!

    • Arnestedet ser ut til å være i nærheten av et elektronikkort som styrer varmen. Dette er sendt inn for teknisk vurdering i håp om at man kan finne årsak.

  1. Jeg fant ut at den beste måten å få beste dekning er å sammenligne forskjellige forsikringsselskaper. Da ser man enkelt og greit hvilken dekning som er best!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *