Sikter ambisiøst mot 2025

Knaus Tabbert AG har vært et år på børs og leverer gode resultater til aksjonærene. Nå skal enorme beløp investeres i økt produksjonskapasitet og teknologi fram mot 2025.

Knaus Tabbert AG har hentet inn kapital på Frankfurt-børsen for å sikre videre ekspansjon. Foto: Deutsche Börse AG/M. Joppen

Det er i en pressemelding fra Knaus Tabbert AG at selskapet forteller om sine planer for videre investeringer og ekspansjon. Selskapet favner bobilmerkene Knaus, Weinsberg og Morelo.

Det ble i fjor utstedt 10 millioner aksjer, som tilførte selskapet 580 millioner euro i ny kapital, ved introduksjonen på børsen i Frankfurt.

– Med dette har vi lagt grunnlaget for ytterligere dynamisk vekst, som utvidelse av vår produksjonskapasitet, banebrytende innovasjoner for vår bransje og utvikling av bærekraftige løsninger for fritidskjøretøy, sier Wolfgang Speck, administrerende direktør i Knaus Tabbert AG og viser til lanseringen av en hybrid bobil på Caravan Salon for noen uker siden som et eksempel.

I første halvår 2021 økte inntektene med 23 prosent til 442 millioner euro. Selskapet lover at vekstkurven skal fortsette. Innen 2025 skal det investeres 220 millioner euro i å utvide dagens produksjonsanlegg for fritidskjøretøy. Toppmoderne produksjonsanlegg og teknologier skal øke produktiviteten og kapasiteten på en bærekraftig måte, skriver selskapet.

Denne måneden har selskapet også publisert sine vekstmål. Samtidig som det investeres fram mot 2025 skal inntektene økes til 2 milliarder euro, lover finansdirektør Marc Hundsdorf.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *