Sesongstart for bobiler i Orrehallen

I Rogaland kommer våren tidlig og nå kribler det nok stadig mer i reiselysten for bobileiere – og kanskje også for noen som drømmer om bobil?

De to forhandlerne Reime & Lode og Abobil.no fyller Orrehallen med bobiler 24. – 26. mars. Foto: Reime & Lode.

I Rogaland har flere forhandlere gjennom 16 år arrangert bobilmesse i Orrehallen. Med unntak av pandemiårene har det blitt 14 bobilmesser på disse årene. 2023 er intet unntak og messa arrangeres 24. – 26. mars.

I år er det Reime & Lode og Abobil.no som skal fylle Orrehallen med nærmere 30 bobiler fra Autostar, Frankia, Malibu, Benimar, Itineo, Morelo, Roadtrip, Dreamer, Kabe og Rapido. Dermed bør det være noe for mange behov og i flere prisklasser.

Tor Alvern i Abobil.no forteller at forhandlerne har messa på nøytral grunn slik at ingen av forhandlerne som deltar skal ha noen fordel. De har også fått med seg noen samarbeidspartnere og begge foreningene som utstillere.

– Vi har veldig gode erfaringer med denne messa. Folk pleier å strømme til og vi har stinn brakke hele helga, forteller Åsulv Salte i Reime & Lode. De har hatt opptil 200 bobiler som har overnattet utenfor hallen.

– Folk er klare for sesongen nå og vi pleier å selge en del bobiler i løpet av messa. Dette pleier å være et veldig populært arrangement.

Fredag 24. mars holder messa åpent kl 16 – 20 mens den lørdag og søndag holder åpent hele dagen – hhv kl 10 – 17 og kl 12 – 16. Det er gratis adgang i Orrehallen og det er også gratis bobilplass på utsiden av hallen.

Om du vil overnatte utenfor Orrehallen, så er det ingen fasiliteter der. Om du har behov for overnatting med strøm eller en tømmestasjon så finner du det hos Abobil.no i kort avstand fra Orrehallen.

Det er muligheter for å kjøpe mat i kiosken og på søndag blir det søndagsmiddag «som vanlig», heter det i invitasjonen.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *