Ser fram til ny Caravanmesse og messecamp

I fjor måtte Caravanmessen på Lillestrøm avlyses på grunn av smitteverntiltak. I år er de fleste vaksinert og messeområdet betraktes som et kjøpesenter.

Messegeneral Konrad Sel gleder seg til å få arrangere Caravanmessen igjen. Det blir tradisjonell messecamp på Hellerudsletta. Arkivfoto: Knut Randem.

Messegeneral Konrad Sel gleder seg til igjen å kunne ønske velkommen utstillere og publikum til Caravanmessen 2021 og messecamp på Hellerudsletta.

– Vi planlegger en trygg og god messe. Vi er nå definert som varehus/kjøpesenter og kan følge de smittevernreglene som gjelder for slike. De smitteeekspertene vi har kontakt med forteller oss at de fleste over 18 år vil være fullvaksinert innen messa åpner.

– Vi ser derfor ingen grunn til ha strengere regler enn det myndighetene anbefaler, men ber de som føler seg syke om å bli hjemme, sier Sel.

Flere nye utstillere
Denne uka var antallet påmeldte utstillere 66. Blant dem er det flere utstillere som normalt er med på Camp Villmark (tidligere Villmarksmessa).

– Det betyr at vi har fått inn flere nye utstyrsleverandører som har klær og utstyr for blant annet jakt og fiske. Det blir en naturlig utvidelse for de friluftsglade. Her blir det mulig å kjøpe julegaver, frister Sel.

Han forteller at hallene A, B, D og E er reservert for bobiler og campingvogner. Disse er fulle. I C-hallen samles i hovedsak utstyrsleverandører pluss noen andre utstiller. Her kommer det blant annet nye nisjeleverandører innen solceller, lading, invertere og annet teknisk utstyr.

Enkelte av de tradisjonelle utstillerne har redusert størrelsen på sine utstillingsområder. I tillegg uteblir Dethleffs og Sunlight. Dette frigjør plass som nye utstillere fyller opp, men fortsatt har Sel noe ledig plass i C-hallen til etternølere.

Prisen for å komme inn på messa blir den samme som i 2019, forteller Sel. Kr 210 for voksne og kr 170 for pensjonister. Det blir også mulighet for flerdagersbillett kr 525 og kr 425, som gjelder alle dager messa er åpen – 16. til 19. september. Det blir åpent hver dag fra kl 10 til 18 med unntak av søndagen, da stenger messa kl 16.

Sel håper på 15 000 besøkende. Alt over det ser han på som ren bonus etter en vanskelig periode med korona.

Messecampen på Hellerudsletta kan romme minst 500 enheter. Arkivfoto: Knut Randem.

Har plass til minst 500 enheter på messecampen
Sel bekrefter at det blir messecamp på Hellerudsletta – som vanlig. Prisen her er kr 200/døgn og inkluderer gratis shutlebuss til og fra messa. Her blir det vannfylling og mulighet for tømming av toalettkassetter. De som har medisinske behov for strøm kan få det. Tilkoplingsavgiften for strøm er satt til kr 400 enten du blir ett eller fire døgn.

For de som er tidlig ute åpner messecampen allerede om ettermiddagen 13. september.

– Det er Norsk Bobilforening og Norsk Bobil- og Caravanforeningen lokale avdelinger som driver messecampen i fellesskap. Arealet er like stort som tidligere år. Det er ingen forhåndsreservasjon av plass og vi håper på 500 enheter på messecampen, sier Sel.

– Fordi vi ikke kjenner til de aktuelle smittevernreglene for sosial omgang i september, har vi ikke planlagt sosiale tiltak på messecampen. Men om det skulle bli en mulighet, vil vi vurdere å gjøre noe, sier Sel.

– Ellers er hotellet åpent for de som ønsker å spise og benytte seg av deres tilbud.

Du finner messekartet og utstillerne her.

Tekst og foto: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *