Senkeseng i halvintegrert

Hobby har overført premiumdesignet i svart og hvitt til bobilene. Foto: Knut Randem.

Hobby har oppgradert designet på sine bobiler – alle er halvintegrerte – med premiumdesignet de også benytter på campingvogner. Bilene har fått et særpreg med de svarte feltene som varemerke.

Nå er det ikke nytt at en halvintegrert bobil får en kul på taket og en senkeseng over salongen. Men for Hobby er det nytt, og de har gjennomført det som en valgmulighet i samtlige modeller med unntak av de minste van-ene.

Merete Nilsen i Lara har kjørt senkesenga et godt stykke på vei ned. Foto: Knut Randem.

Den midtstilte senkesenga opereres elektrisk og senkes ned når du trenger den. I hevet stilling er den svært diskret og en person på 184 cm går fint under – selv opp på ”Fiat-trinnet”. Med senkeseng kan bilen registreres for fire personer.

– Det er gjort store oppgraderinger i interiøret. Både i utseendet og i tekniske detaljer.
– I det nye designet tror jeg Premium Drive 70Q blir en slager, sier Merete Nilsen i Lara.
– Her kan du velge mellom lyst og mørkt tre mens overskapene har en lys utførelse. Den samme blanke overflaten går igjen på kjøleskapet.
70Q har en egenvekt på 3095 kg og kan registreres både på 3500 og 4250 kg. Det kan også velges mellom flere sengeløsninger.

I størrelsen pluss/minus 7 meter kan hun by på Premium van 60GF og 65GF. Lengden avhenger av sengeløsningen. Bredden på denne bilen er kun 2,14 meter noe som gjør den lett manøvreringsbar på trangere steder.

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *